thumbnail
thumbnail

Strategisch Communicatieadviseur

Gauke Boelensstraat 2, 9203 RM Drachten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
10 - 16 Friesland

Begindatum:

1 sept 2024

Einddatum:

31 aug 2025

Uren per week:

10 - 16

Publicatiedatum:

9 jul 2024

Opdracht omschrijving
Open Drachten is hét platform op het gebied van wonen, werken en recreëren in Smallingerland. Open Drachten is ontstaan vanuit wensen en behoefte van ondernemers, organisaties en de gemeente om Drachten | Smallingerland nog beter op de kaart te zetten. Niet alleen Drachten, maar ook de dorpen. 

Recent is er een stuurgroep gestart met deelnemers uit verschillende sectoren en dit markeert het begin van een volgende fase. De stuurgroep gaat een belangrijke rol spelen om te komen tot een gezamenlijke visie en agenda. Met focus naar merkbare impact en doen! 

De stuurgroep gaat aan de slag met het maken van strategische keuzes en het optimaal benutten en verbinden van belangrijke ontwikkelingen in Smallingerland zodat we samen met alle partners verder kunnen bouwen aan een sterk merk, het steeds zichtbaarder maken van dat merk en het creëren van stabiliteit en continuïteit in de marketing van onze mooie gemeente. Daarmee ondersteunt Open Drachten de lange termijn doelstellingen en het economisch belang van de gemeente Smallingerland. 

Met het merk Open Drachten treden we nu én in de komende jaren actiever naar buiten en werken we hard om Drachten Smallingerland ook buiten de gemeente- en provinciegrenzen meer bekendheid te geven en aantrekkelijk te laten zijn voor bezoekers, (potentiële) bewoners, investeerders, (nieuwe) bedrijven en studenten.

Verantwoordelijkheden
Als strategisch communicatieadviseur ben jij verantwoordelijk voor het doorvertalen, van ontwikkelen tot uitvoeren, van de strategische doelen van Open Drachten. Hierbij kun je denken aan proposities, doelstellingen, doelgroepen etc. Dit doe je samen met het kernteam van Open Drachten, maar ook met de communicatie- en marketing collega's van onze samenwerkingspartners.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar voor een initiële periode van 12 maanden vanaf 01-09-2024 tot en met 31-08-2025 voor 10 - 16 uur per week (verhouding van kantoor/thuis werk is 40/60). Verlengen is in onderling overleg tussen opdrachtgever en opdrachtnemer mogelijk met maximaal 2 keer de initiële contractperiode. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • Aantoonbare recente werkervaring als strategisch communicatieadviseur (minimaal 3 jaar).

  • Aantoonbaar bekend met wat er speelt in Smallingerland op gebied van wonen, werken en recreëren. Wonen in Smallingerland is een pré.

Wensen

  • Ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van (citymarketing) campagnes (on- en offline) (40%)

  • Ervaring om strategische doelen te kunnen vertalen in plannen én die ook uit te voeren (40%)

  • Ervaring in het (mede) organiseren van evenementen (20%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de Strategisch Communicatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.