thumbnail
thumbnail

Webmaster

Stadserf 1, 3112 DZ Schiedam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

14 okt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

4 apr 2024

Omschrijving van de opdracht
Wij zijn op zoek naar een webmaster, duur 6 maanden, 36 uur per week bij voorkeur op locatie. Weet dat de huidige webmaster vertrokken is dus er zal een hoop zelfredzaamheid bij komen

Functiebeschrijving 
De webmaster implementeert en controleert het webbeleid in praktische zin voor internet en intranet. Draagt bij aan de ontwikkeling van een effectief communicatiebeleid en vertaalt wensen en eisen vanuit de organisatie in digitale en interactieve mogelijkheden. Is het eerste aanspreekpunt voor vragen, suggesties en klachten van gebruikers en bezoekers. Hij of zij verzorgt de gebruikersadministratie en ondersteunt, traint en adviseert webredacteuren en contentbeheerders. Ook bewaakt de webmaster de huisstijl en levert input voor (behoud van) de gewenste structuur van de site. Hij of zij houdt de statistieken bij en rapporteert hierover.
 
Gevraagd 
Geschikte kandidaten beschikken over een relevante hbo-opleiding, aangevuld met enige jaren ervaring als webmaster of beheerder van een website, bekend met CMS-pakketten, kennis of ervaring in SharePoint, kennis of ervaring met wet- en regelgeving. Hij of zij houdt van pionieren, is een breed denker en is gewend aan een bemiddelende rol tussen de afdeling communicatie, de gebruiker en IT. De gezochte webmaster volgt de nieuwste onlineontwikkelingen op de voet en beoordeeld of deze van toepassing zijn voor de organisatie.

Eisen

  • Akkoord procedure en voorwaarden (oa all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk).

  • Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Wensen

  • In het cv is kort beschreven in welke mate en hoe uw bedrijf of uw kandidaat aan duurzaamheid doet

  • Minimaal een relevante HBO opleiding

  • Ervaring als webmaster of beheerder van een website

  • Bekend met CMS-pakketten

  • Kennis van/ervaring met SharePoint

  • Kennis van/ervaring met relevante wet- en regelgeving

  • De kandidaat is per direct beschikbaar

  • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Webmaster die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.