thumbnail
thumbnail

Programmacoördinator Duurzaamheid & Klimaat

Stadserf 1, 3112 DZ Schiedam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Zuid-Holland

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

30 sept 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

29 mrt 2024

Als Programmacoördinator Duurzaamheid&Klimaat bij de Gemeente Schiedam ondersteun jij het Omgevingsprogramma Klimaat. Deze opgave is complex en volop in beweging, met voor de gemeente nieuwe taken zoals rond energiearmoede en isolatie. Jij zorgt daarbij voor het actief beheer van diverse taken zoals, (subsidie)verantwoording, actie- en besluitenlijsten en het bewaken van de voortgang van de acties. Ook plan, agendeer, leg je verslag en bereid je relevante overleggen voor. Daarnaast organiseer je bijeenkomsten, activiteiten en daarmee draag je bij aan het verduurzamen van de gemeente Schiedam.

In deze rol krijg je de kans om samen te werken met een vakgroep Milieu en Duurzaamheid die bestaat uit een vakgroepcoördinator, procesmanager, beleidsadviseurs en -medewerkers en jijzelf als Programmacoördinator. Samen met de vakgroep werk je aan de inhoudelijke uitdagingen op het gebied van Duurzaamheid.

Jij wordt verantwoordelijk voor de back-office van de vakgroep Milieu en Duurzaamheid, met een aantal financieel-administratieve taken. Je speelt een belangrijke rol in het stroomlijnen van de werkzaamheden en het zorgen voor een soepele samenwerking binnen het team.
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Programmacoördinator Duurzaamheid & Klimaat die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.