thumbnail
thumbnail

Vergunningverlener

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Begindatum:

21 feb 2024

Einddatum:

20 aug 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

6 feb 2024

Gevraagd: Vergunningverlener voor 32 uur per week voor de duur van 6 maanden

Recentelijk heeft de gemeente Roosendaal de Huisvestingsverordening vastgesteld. Eveneens treedt de Omgevingswet en de Wet goed verhuurderschap in werking. Onduidelijk is nog hoeveel capaciteit dat extra gaat vragen van de groep Vergunningen. Daarnaast is er momenteel een vacature binnen de groep Vergunningen voor een medewerker APV (fulltime). Momenteel is de werkdruk, vanwege de voorbereiding van het nieuwe evenementenseizoen, verhoogd.

De inhuur zal worden ingezet op:
- Verlenen van vergunningen op het terrein van de Huisvestingsverordening;
- Ondersteuning bij de inrichting van het proces en het doen van proces verbetervoorstellen;
- Verlenen van vergunningen op het terrein van de APV.

Jouw kracht
Als vergunningverlener ben je proactief en klantgericht. Je weet makkelijk te communiceren op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk. Je neemt initiatief en geeft gevraagd en ongevraagd advies waarbij het niet uitmaakt of dit een collega, bestuurder of inwoner is. Je bent besluitvaardig en durft keuzes te maken. Ook werk je graag samen en anderen werken graag samen met jou. Hierbij ga je resultaatgericht te werk en probeer je tot de meest passende oplossing te komen. Je werkt integraal samen binnen de organisatie en weet hierbij de verbinding te maken en oog te hebben voor verschillende belangen van diverse stakeholders.
Je hebt goede inhoudelijke kennis van vergunningverlening APV, huisvestingsverordening en Omgevingswet en ervaring in het afhandelen van vergunningaanvragen en bestuurlijke processen. Je bent vaardig met het systeem Centric. Ervaring in een gemeente. Je bent bereid om minimaal drie dagen per week op locatie te werken.
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Vergunningverlener die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.