thumbnail
thumbnail
Functioneel beheerder Zaaksysteem

Gemeente Roosendaal

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

ICT
Sluit over 6 dagen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

25-01-2023

Sluitingsdatum:

03-02-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

32

Functioneel beheerder Zaaksysteem - 32 uur per week
“Een ervaren functioneel beheerder van het Zaaksysteem die een belangrijke bijdrage levert aan de inrichting en optimalisatie van zaakgericht werken”

Organisatie
Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in deze video.
Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden.

Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.

Jouw nieuwe opdracht
Met passie en enthousiasme weet jij collega's mee te nemen in het verder inrichten van Zaaksysteem en het optimaliseren van zaakgericht werken. Je brengt de wensen van collega's en groepen in kaart en komt met voorstellen hoe deze wensen kunnen worden omgezet in functionaliteit in de applicatie. Je weet hierbij de juiste vertaalslag te maken tussen de wens en functionaliteit. Het is daarbij belangrijk om prioriteiten te kunnen stellen en je te houden aan afspraken en deadlines. Je verzorgt regelmatig trainingen en workshops voor de key-users en eindgebruikers om het kennisniveau te vergroten of over een update. Kortom, een veelzijdige functie waar jij jezelf helemaal kan uitleven als functioneel beheerder van het Zaaksysteem!

Jouw kracht
Als functioneel beheerder ben je communicatief sterk en vind je makkelijk aansluiting met de diverse gebruikers binnen de organisatie. Je hebt aantoonbare ervaring met beheer en inrichting van het Zaaksysteem. Je snapt hoe belangrijk het systeem is voor de dienstverlening en bedrijfsvoering van de organisatie. Je bent hierbij servicegericht en kunt je inleven in de behoefte van de klant. Je ziet het als jouw verantwoordelijkheid om collega's verder te helpen. Je werkt hierbij graag samen met anderen en bent proactief met het aandragen van verbeteringen. Je denkt in mogelijkheden en weet ook snel een praktische vertaling te maken van de problemen die zich voordoen. Analytisch ben je sterk, je overziet het geheel en hebt van nature een resultaatgerichte houding. Daarnaast ben je leergierig en bereidt om continue nieuwe kennis op te doen.
Je beschikt over een afgeronde MBO+-opleiding, bijvoorbeeld ICT of een bedrijfskundige opleiding en hebt affiniteit met processen. Ook wanneer je net afgestudeerd bent, dagen we je uit om te reageren! Uiteraard heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift.

Gesprekken zijn ingepland op maandag 13 februari van 10.00 tot 12.00, gelieve hier rekening mee te houden.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Functioneel beheerder Zaaksysteem die deze organisatie zoekt?