thumbnail
thumbnail
Adviseur Wonen

Gemeente Roosendaal

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Beleidsadvies
Sluit over 6 dagen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

23-09-2022

Sluitingsdatum:

03-10-2022

Begindatum:

13-10-2022

Einddatum:

13-04-2023

Uren per week:

32

Omschrijving van de opdracht

De gemeente Roosendaal is voor de duur van (vooralsnog) 6 maanden op zoek naar een enthousiaste Adviseur Wonen voor 32 uur per week:

“Een resultaatgerichte medewerker die mede vorm wil geven aan de hoge ambities van de Gemeente Roosendaal!”

Jouw opdracht
De Gemeente Roosendaal heeft een hoog ambitieniveau. Op het gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling en specifiek bij het beleidsveld wonen spelen diverse actuele strategische ontwikkelingen en initiatieven. Dit betreft bijvoorbeeld een intensievere regionale samenwerking, de huisvesting van aandachtsgroepen, de wooncrisis en de asielcrisis. Om deze ontwikkelingen goed en vlot te kunnen begeleiden, is voor de komende periode van in ieder geval een half jaar versterking nodig

Specifieke taken
• coördinatie/monitoring/sturing woningbouwproductie.
* intake, monitoring (voorbereiding) nieuwe woningbouwinitiatieven
• sturing op vastgestelde woningbouwprogrammering
• sturing op versnelling
• onderzoeken en benutten van subsidiemogelijkheden
• acties uit woonconvenant, gerelateerd aan werkzaamheden
• acties uit woonagenda, gerelateerd aan werkzaamheden
• coördinatie dossier arbeidsmigranten
• gesprekspartner – verantwoording aan bestuur
• gesprekspartner intern
• gesprekspartner extern

Jouw kracht
Je hebt je bewezen als adviseur wonen bij een gemeente, ontwikkelend bedrijf of commercieel bureau en voelt je aangesproken door onze ontwikkelopgaven. Je bent analytisch sterk. Je overziet het geheel en hebt een resultaatgerichte houding. Daarnaast wek je je vertrouwen op bij je gesprekspartner, of dat nou de wethouder, de directeur, een projectontwikkelaar of een inwoner is. Ook weet jij als geen ander hoe de hazen binnen een politieke organisatie lopen. Dat hoeft niet te betekenen dat je nu ook voor een gemeente werkt. Ook als je aan de andere kant van de tafel hebt gezeten, ben je bij ons van harte welkom. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en/of een HBO-opleiding afgerond.

Roosendaal
Bij de gemeente Roosendaal hanteren we een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.


Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Wonen die deze organisatie zoekt?