thumbnail
thumbnail

Communicatie adviseur

Generaal Urquhartlaan 4, 6861 GG Oosterbeek, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
20 Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

31 mei 2024

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Opdracht omschrijving
Voor deze uitdaging zoeken we een communicatieadviseur met een ruime blik die buiten en binnen bouwt aan verbinding. Vanuit een strategische blik en hands on mentaliteit zorg je voor onderbouwde communicatieadviezen van projecten. Actuele thema’s zijn o.a. participatie, energietransitie en wonen.

Je weet zowel inwoners, collega’s als in- en externe opdrachtgevers mee te nemen in de gekozen strategie. Je voert een strakke regie op de uitvoering en levert een mooie bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van de doelstellingen van Gemeente Renkum. 

Wanneer er maatschappelijke onrust en crisissituaties ontstaan, zorg jij dat er een passend advies klaar staat. Je onderhoud de relatie met de pers en neemt persvragen in behandeling. Het andere moment laat je alles vallen, want je bent woordvoerder bij een incident. Omdat ontwikkelingen in de maatschappij nooit stil staan, vervul je in voorkomende gevallen piketdiensten en zorg je voor crisiscommunicatie van de veiligheidsregio.

Verantwoordelijkheden
Je bent strategisch en analytisch, je maakt complexe materie snel eigen, komt met goed onderbouwde adviezen en weet deze om te zetten in zichtbare resultaten. Je hebt creatieve ideeën en inzichten in de laatste ontwikkelingen op communicatiegebied. Projecten en ideeën komen bij jou tot leven en weet je om te zetten in aansprekende communicatie. Op de juiste momenten kun je afstand nemen, de grote lijnen bepalen en verbinding leggen met de strategie en de doelen van Gemeente Renkum.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-03 tot en met 31-05 voor 20 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • Eis 1. U voegt een cv van maximaal 7 pagina's A4 toe. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld evenals een uitgebreide toelichting op de eisen en wensen zoals bij de betreffende eis/wens wordt aangegeven. Indien gewenst kunt u gebruik maken van het template cv van de Gemeente. Sjabloon : CV template Algemeen 1.6 (1).doc

  • Eis 2. Opleiding (minimale opleiding): Afgeronde opleiding (hbo) communicatie. Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over het gevraagde werk- en denkniveau beschikt, zal uw bieding terzijde worden gelegd.

  • Eis 3. Gevraagde werkervaring: Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als communicatieadviseur en beschikt over actuele kennis over participatie. Daarnaast heb je ervaring met crisismanagement en crisiscommunicatie. Benoem het nummer van deze eis expliciet in het CV bij de werkzaamheden. Geef een beschrijving in het CV waar deze ervaring uit blijkt, benoem de naam van de opdrachtgever(s) en de perioden (mm-jj t/m mm-jj).

  • Eis 4. Vereiste (gedragscompetenties) en vaardigheden: - Je bent flexibel en beweegt mee wanneer de actualiteit dit van je vraagt; - Stressbestendig en kunt goed met deadlines omgaan; - Communicatief sterk, zowel verbaal als op papier, proactief en weet je van aanpakken; - Je kunt goed samenwerken en schakelen in een dynamische omgeving - Politieke voelsprieten en hart voor onze inwoners. Bovenstaande competenties / vaardigheden hoeven niet benoemd te worden in het CV maar dienen middels concrete voorbeelden duidelijk uit te komen tijdens het verificatiegesprek. Wanneer blijkt dat tijdens het verificatiegesprek de kandidaat niet over de gevraagde competenties / vaardigheden beschikt, zal dit leiden tot uitsluiting van de offerte.

  • Eis 5. Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met opdracht specifieke voorwaarden. Let op, als deze opdracht direct aan een ZZP’er gegund wordt zal het contractmanagement door Haert uitgevoerd worden. Voor onze modelovereenkomst, zie bijlage. Als de opdracht gegund wordt aan een consultant in loondienst of ZZP’er via een intermediair voert Haert ook het contractmanagement uit, zie bijlage voor de overeenkomst.“

Wensen

  • Wens 1. Werkervaring: Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur. Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen (30%)

  • Wens 2. Kennis: In bezit van taalcertificaat op taalniveau B1 en B2. Geef in de toelichting aan of de kandidaat beschikt over het certificaat. De kandidaat dient het bewijs te tonen tijdens het interview indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd. Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen (30%)

  • Wens 3. Werkervaring: Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, binnen een bij voorkeur gemeentelijke organisatie of andere overheidsinstelling. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen (20%)

  • Wens 4. Werkdagen: De aangeboden kandidaat verdeelt 20 uur bij voorkeur over 5 werkdagen waarvan ten minste 4 dagen op het gemeentehuis. Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Communicatie adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.