thumbnail
thumbnail
Senior Projectmanager

Dorpsstraat 67, 6661 EH Elst, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
20 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

1 okt 2025

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Team Strategie en Projecten maakt deel uit van het Fysiek Domein en staat onder directe aansturing van de Domeinmanager. Ca. 30 gedreven medewerkers, zowel vast als tijdelijk, geven vorm aan de strategische beleidsontwikkeling binnen het fysieke domein en zijn verantwoordelijk voor de ruimtelijke ontwikkelingen in de gemeente. Binnen dit team zijn alle grote gebiedsontwikkelingen ondergebracht die in het fysieke domein aan de orde zijn.

Enkele voorbeelden zijn: gebiedsontwikkelingen in Oosterhout, Heteren, de Stationsomgevingen in Elst en Zetten/Andelst, maar ook de ontwikkeling van een sportcomplex, multifunctionele accommodaties in verschillende kernen en duurzaamheidsontwikkelingen.

je gaat twee projecten doen waaronder:

 • Realisatie van een multifunctioneel sportcomplex ter grootte van ca. 23 miljoen. Het betreft een nieuwe zwemvoorziening in Elst en aanvullende sportvoorzieningen. Dit betreft een deelontwikkeling binnen de gebiedsontwikkeling Elst Centraal, gelegen nabij het station Elst.

 • Projectmanagement woningbouwontwikkeling locatie Vriesenenk Elst en maatschappelijk vastgoed.

Projectopdracht

 • Begeleiden van de inkoopprocedure voor een aanbestedingsdeskundige (inkoper en contractjurist). Inclusief toetsing van de contractvorm, contractstukken en evt. marktconsultatie.

 • Begeleiden van de stedenbouwkundige inpassing / massastudie op de beoogde kavel (locatiestudie).

 • Begeleiden van de aanbesteding volgens het Design en Build principe (ov).

 • Begeleiden van de ontwerpfase.

 • Input leveren voor de bestemmingsplan-procedure  (stedenbouwkundige kaders en beeldkwaliteitsplan).

 • Aansturen van de ambtelijke projectgroep (interne adviseurs en medewerkers van het team Vastgoed).

 • Voorleggen van besluiten aan de stuurgroep.

 • Verantwoording afleggen aan de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever.

 • Voeren van gebruikersoverleg.

 • Evt. adviseren over toekomstig beheer & exploitatie.

 • Afstemmen met de senior projectmanager van de gebiedsontwikkeling Elst Centraal over de inrichting van het gebied en de exacte locatie van het sportcomplex (i.r.t. evt. uitbreiding van het scholencomplex).

Beschikbaarheid
De kandidaat is beschikbaar binnen de aangegeven start en einddatum. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een CV van maximaal 3 pagina's A4 in PDF toe. Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands gesteld. Benoem en beschrijf concreet in uw CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat u aan onderstaande eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld.

 • Opleidingseis(en): Kandidaat beschikt over een relevante afgeronde HBO/WO opleiding.

 • Werkervaringseis(en): Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als senior projectleider bij een of meerdere middelgrote gemeentelijke organisatie(s) op bovengenoemd gebied.

 • De interviews zullen plaatsvinden op 12 december 2023. Wij vragen u hier alvast rekening mee te houden.

Gunningscriteria

 • Het beoordelingsteam beoordeelt de mate waarop de CV van de kandidaat aansluit bij de beschrijving van het functieprofiel:

  - Het CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (100%)
  - Het CV sluit goed aan bij onze uitvraag (50%)
  - Het CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (0%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Projectmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.