thumbnail
thumbnail
Projectleider vluchtelingen, Oekraïners, statushouders en andere doelgroepen

Dorpsstraat 67, 6661 EH Elst, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
24-28 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

1 jul 2025

Uren per week:

24-28

Publicatiedatum:

20 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Team Strategie en Projecten maakt deel uit van het Fysiek Domein en staat onder directe aansturing van de Domeinmanager. Ca. 30 gedreven medewerkers, zowel vast als tijdelijk, geven vorm aan de strategische beleidsontwikkeling binnen het fysieke domein en zijn verantwoordelijk voor de ruimtelijke ontwikkelingen in de gemeente. Binnen dit team zijn alle grote gebiedsontwikkelingen ondergebracht die in het fysieke domein aan de orde zijn.

Verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de integrale aanpak huisvesting van voornoemde doelgroepen. Jij bent het aanspreekpunt binnen en buiten de gemeente op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau.

Beschikbaarheid
De kandidaat is beschikbaar binnen de aangegeven start en einddatum. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een CV van maximaal 3 pagina's A4 in PDF toe. Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands gesteld. Benoem en beschrijf concreet in uw CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat u aan onderstaande eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld.

 • Kandidaat beschikt over een relevante afgeronde HBO/WO opleiding.

 • Kandidaat heeft minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in deze functie (of vergelijkbaar) bij middelgrote gemeentelijke organisatie(s).

 • De interviews zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden na 30 november. Wij vragen u hier alvast rekening mee te houden.

Gunningscriteria

 • Het beoordelingsteam beoordeelt de mate waarop de CV van de kandidaat aansluit bij de beschrijving van het functieprofiel:

  • Het CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (100%)

  • Het CV sluit goed aan bij onze uitvraag (50%)

  • Het CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (0%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider vluchtelingen, Oekraïners, statushouders en andere doelgroepen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.