thumbnail
thumbnail

Operationeel leidinggevende Sportcomplex de Helster

Dorpsstraat 67, 6661 EH Elst, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
24 Gelderland

Begindatum:

2 jan 2023

Einddatum:

2 jun 2023

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

17 nov 2022

Gemeente Overbetuwe

We zijn een moderne, informele organisatie, waar de lijnen kort zijn. Onze koers geeft ons richting én biedt ons voldoende ruimte om flexibel in te spelen op actuele ontwikkelingen. Als organisatie zijn we volop bezig om (andere) manieren van samenwerken te ontwikkelen met onze omgeving. Kijk voor meer informatie over de gemeente op www.overbetuwe.nl

Jouw toekomstige team
Team De Helster is verantwoordelijk voor Sportcentrum De Helster. Deze bestaat uit een zwembad, een sporthal, multifunctionele sportzalen en een buitensportveld. Het team zorgt voor een goede, operationele (uitvoerende) organisatie van het sportcentrum en de sportaccommodaties. De groep medewerkers van de zwemzaal zijn verantwoordelijk voor het zwemonderwijs en de doelgroep activiteiten voor kinderen en volwassenen. Ook treden zij als gastheer/-vrouw op tijdens het recreatief zwemmen. De baliemedewerkers zijn hét aanspreekpunt voor verenigingen en individuele bezoekers.

Omschrijving team de Helster waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:

Het zwemonderwijs is binnen de gemeente Overbetuwe ondergebracht bij de Helster. Het team is hiërarchisch onder het team Vastgoed gepositioneerd, dat binnen het Fysiek domein valt. In deze functie geef je leiding aan het team de Helster. 

Afgelopen zomer is er een onderzoek geweest om de ontwikkelpunten voor de Helster in beeld te krijgen. Naar aanleiding van de uitslag van dit onderzoek is er een plan van aanpak opgesteld. De interimmanager moet de punten uit dit plan van aanpak uitwerken en uitvoeren. Je weet hoe je medewerkers meeneemt in ontwikkeling en verandering en betrekt hen in het meedenken hierover.

Er ligt een plan van aanpak voor een doorontwikkeling bij de Helster. Hiervoor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering. De prioriteiten in deze ontwikkelopgave zijn:

 • Samenwerking en communicatie
 • Overlegstructuur
 • Stabiel team

Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van on(ze)s mooie sportaccommodatie(s). Jij hebt een team onder je hoede: een enthousiast team onder andere zweminstructeurs, baliemedewerkers en coördinatoren. Laatstgenoemde ondersteunen jou in de inhoudelijke aansturing van alle werkzaamheden rondom de sportaccommodaties. Samen met alle collega's weet jij van elke werkdag een feestje te maken. Je kan niet wachten om met de volgende taken aan de slag te gaan:

 • Je coacht en begeleidt ca. 20 enthousiaste collega's. Jij weet precies de juiste balans te vinden tussen luisteren, coachen en aansturen;
 • Je klimt in de pen voor het maken van jaarplannen en begrotingen voor de sportaccommodaties. Dit verdwijnt niet in de la: jij gebruikt deze documenten als koers en stuurt bij waar nodig;
 • Je draagt zorg voor het plezier en de veiligheid van onze gasten, waarbij we de wettelijke regels & voorschriften rondom veiligheid, gezondheid en milieu naleven;
 • Je bent het gezicht van de sportaccommodaties, zowel persoonlijk als fysiek straal je dit uit en weet je dit over te brengen op onze klanten en je team;
 • Er ligt een plan van aanpak voor een doorontwikkeling bij de Helster. Hiervoor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering. De prioriteiten in deze ontwikkelopgave zijn:
  • Samenwerking en communicatie
  • Overlegstructuur
  • Stabiel team
 • Je bent verantwoordelijk voor de integrale uitvoering, ontwikkeling en innovatie van de taken binnen team.
 • Je legt verantwoording af aan de teammanager Vastgoed en adviseert hem over het team en team-overstijgende vraagstukken.
 • Je bent verantwoordelijk voor de PIOFACH-taken waaronder personele en financiële taken.
 • Je maakt resultaatgerichte afspraken met medewerkers en bewaakt en stuurt de prestaties.
 • Je houdt je bezig met de eerste signalen/ vragen van medewerkers, zoals verzuimmeldingen, verlofaanvragen, werktijden, verzoeken voor training etc.
 • Je signaleert ontwikkelingen op het terrein van het team.
 • De Helster is van maandag t/m zondag open tussen 7:00 en 23:00;je moet dus op verschillende tijden aanwezig kunnen zijn.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Operationeel leidinggevende Sportcomplex de Helster die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.