thumbnail
thumbnail
Medewerker vergunningen APV/BW

Dorpsstraat 67, 6661 EH Elst, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 75,00
20 -24 Gelderland

Begindatum:

15 feb 2023

Einddatum:

13 aug 2023

Uren per week:

20 -24

Publicatiedatum:

25 jan 2023

Gemeente Overbetuwe

We zijn een moderne, informele organisatie, waar de lijnen kort zijn. Onze koers geeft ons richting én biedt ons voldoende ruimte om flexibel in te spelen op actuele ontwikkelingen. Als organisatie zijn we volop bezig om (andere) manieren van samenwerken te ontwikkelen met onze omgeving. Kijk voor meer informatie over de gemeente op www.overbetuwe.nl

Omschrijving Team omgeving waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:

Het team Omgeving bestaat uit ruim 30 medewerkers. Het team bestaat uit verschillende informele clusters, waar het cluster APV er één van is. Binnen dit cluster  zijn momenteel drie medewerkers werkzaam als medewerker vergunningen APV en bijzondere wetten. Wij zijn op zoek naar een medewerker vergunningen APV en bijzondere wetten die ons team voor komt versterken.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

Je bent hét aanspreekpunt voor inwoners, verenigingen, organisatoren van evenementen en horecaondernemingen, wanneer het gaat om evenementen. Ook een goed verloop van de weekmarkt behoort tot je werkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van afspraken met de marktmeester en het opmaken van vergunningen voor de markt.   

Je voert de regie op het proces van aanvraag tot en met het afgeven van de vergunning en stemt intern en extern af met collega’s en ketenpartners. Je zoekt het gesprek op met aanvragers van vergunningen, je communiceert helder en vriendelijk en je hebt voortdurend oog voor de kwaliteit van de dienstverlening. Vanuit het principe “de gemeente als partner” kijk je wat er nodig is om aanvragers goed te ondersteunen. Je toetst aanvragen aan de relevante wet- en regelgeving en stuurt op een actieve en integrale afhandeling van de aanvraag. Je stelt kwalitatief hoogwaardige en juridisch correcte beschikkingen op. Je zorgt er voor dat de behandeling van vergunningen en ontheffingen op de juiste manier administratief worden verwerkt.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker vergunningen APV/BW die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.