thumbnail
Senior HR-adviseur

Gemeente Oosterhout

Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout, Nederland

Organisatie en Personeel
Sluit over 20 dagen
Geen maximum
30 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

31-08-2022

Begindatum:

12-09-2022

Einddatum:

12-03-2023

Uren per week:

30

Organisatie
Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in deze video. Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden.

Functiebeschrijving
Medewerker communicatie 32 uur voor de duur van 3 maanden:
“Een enthousiaste collega die verschillende communicatieprojecten samen met collega's tot een succes wil maken!”

Jouw werkzaamheden
Je bent als medewerker communicatie bezig met verschillende communicatieprojecten op operationeel en soms tactisch niveau. Je werkt hierbij zelfstandig binnen de kaders van het communicatiebeleid van de gemeente Roosendaal. Hierbij weet jij precies welke procedures of methodieken je nodig hebt om een project succesvol te maken. Ook weet je hier een goede uitvoering aan te geven. Je kunt daarbij helder jouw opdrachtgevers en collega's meenemen in welke overwegingen en keuzes er gemaakt worden. Daarnaast signaleer je zowel binnen als buiten de organisatie de ontwikkelingen en verhoudingen die van pas komen als medewerker communicatie.

Je werkt als medewerker communicatie binnen de groep Communicatie. Samen met collega’s zorg je er voor dat communicatie een positieve bijdrage levert aan de opgaven en programma's van de gemeente Roosendaal. Je vormt samen met een bestuurscommunicatieadviseur en communicatieadviseur een miniteam waarbij jullie samen aan de lat staan voor verschillende opgaven binnen het veiligheids- en sociaal domein. Daarbij kun je denken aan dossiers op het gebied van onderwijs, jeugd en bestaanszekerheid (aanpak armoede, jeugdzorg), maar ook aan buurtpreventie, inbraakpreventie en openbare orde en veiligheid.

Jouw kracht
Als medewerker communicatie ben je enthousiast en beschik je over uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je bent sensitief en snapt het spanningsveld tussen de politiek, media en de doelgroep waardoor je goed in staat bent om de communicatie hierop af te stemmen. Je bent resultaat- en klantgericht en bent creatief in het bedenken van goede communicatiemogelijkheden. Je kunt je goed verplaatsen in de doelgroep en maakt de verbinding zowel intern als extern. Je maakt makkelijk contact, werkt graag samen met anderen en anderen werken graag samen met jou. Jij weet jezelf prima staande te houden in een dynamische omgeving.

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van communicatie en hebt ervaring bij de overheid, bij voorkeur bij een gemeente.

  • Uiteraard ben je op de hoogte van verschillende trends en ontwikkelingen op het gebied van communicatie.

Uren & Werkdagen
Aantal uur per week: 32
Toelichting op uur per week: Voor wat betreft het uitvoeren van de werkzaamheden zal er een mix zijn van thuiswerken en op locatie.
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior HR-adviseur die deze organisatie zoekt?