thumbnail
thumbnail
Coördinator opvang locatie Oekraïners/derdelanders

Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
75
16 Noord-Brabant

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

1 jun 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Type inzet
Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Organisatie
We krijgen het heus wel eens te horen: werken bij een gemeente zal wel voorspelbaar zijn. Maar niets is minder waar. Dat roepen we niet, maar laten we zien. Door de lat wat hoger te leggen dan mensen van ons verwachten. Ook onderling, als collega’s, doen we meer voor elkaar. We werken niet alleen samen, we voelen ons ook met elkaar verbonden. Dat doen we goed, want we kwamen op de shortlist van de Verkiezing tot Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2022. Met 56.560 inwoners en 550 collega’s biedt de gemeente Oosterhout de uitdagingen en kansen van een grote gemeente en de slagvaardigheid en geborgenheid van een kleinere gemeente.

Bij Oosterhout realiseer je onze ambities voor 2030. Het is fijn wonen in Oosterhout. Dat willen we zo houden en ons duurzaam voorbereiden op de toekomst. Tegelijk trekken we bedrijven door onze gunstige ligging en zorgen we daarmee voor werkgelegenheid. En bezoekers kunnen in onze gemeente hun hart ophalen in de prachtige parken en bossen, de historische Heilige Driehoek en bij de vele evenementen. Samen met inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners en buurgemeenten kleuren we onze toekomst in. Als jij bij ons komt werken, krijgen we nóg meer voor elkaar!

Coördinator opvang locatie Oekraïners/derdelanders
8-16 uur per week 
In de gemeente Oosterhout worden Oekraïense ontheemden op verschillende wijzen opgevangen op verschillende locaties. 

Wat ga je doen?
De coördinator is verantwoordelijk voor het contact met alle ontheemden in opvanglocaties en gastgezinnen. Wanneer ontheemden vragen hebben of informatie krijgen is de coördinator het centrale aanspreekpunt en zorgt dat de communicatie goed verloopt. De vragen kunnen gaan over veel verschillende onderwerpen, zoals: werk, onderwijs, verblijfsrecht en praktische zaken met betrekking tot de woning. De coördinator beantwoordt de vragen of zorgt dat ze bij de juiste personen terecht komen.

Overige informatie:

 • Aanleveren VOG verklaring is verplicht;

 • Thuiswerken in overleg; 

 • Aanvraag is NIET geschikt voor een ZZP-er. 

Eisen

 • De kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring in de Oekraïneopvang/derdelanders. Dit moet blijken uit de CV.

 • Het maximum tarief per uur bedraagt €75,-

 • De kandidaat is verplicht om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te leveren. De leverancier zorgt voor een nieuwe Verklaring Omtrent Gedrag en kan deze eenmalig declareren via inhoudingen/vergoedingen in de opdracht. Het screeningsprofiel voor deze functie is 11,12,41,43,71,84,85

  Indien drie weken na start dossiervorming nog geen Verklaring omtrent gedrag is aangeleverd volgt een automatische urenrestrictie. Uren kunnen dan niet meer geschreven en uitbetaald worden.

 • In verband met de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) kan, vanwege de aard van de opdracht, deze opdracht niet ingevuld worden door een ZZP’er. Geïnteresseerde ZZP’ers kunnen zich uitsluitend in loondienst laten detacheren via een bureau. Doorleenconstructies (met een modelovereenkomst) zijn daarbij niet toegestaan.

  Kies bij het aanbieden bij type medewerker ‘flexmedewerker’ en bij contracttype ‘detachering’. Bent u daarmee akkoord? (bij akkoord wordt aan de eis voldaan).

 • De kandidaat past binnen het team (wordt tijdens evt. intakegesprek beoordeeld).

Wensen

 • De kandidaat heeft een afgeronde opleiding HBO, bij voorkeur richting Social Work. Dit moet blijken uit de CV.

 • De kandidaat heeft bij voorkeur werkervaring bij een gemeente. Dit moet blijken uit de CV.

 • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Coördinator opvang locatie Oekraïners/derdelanders die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.