thumbnail
thumbnail

medewerker vroegsignalering

Varsseveldseweg 2, 7131 BJ Lichtenvoorde, Nederland

Sluit over 10 dagen
€ 65,00
16-20 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

1 okt 2024

Uren per week:

16-20

Publicatiedatum:

11 jun 2024

Opdracht omschrijving
Bepaalde bedrijven en instanties mogen gemeenten waarschuwen, als zij zien dat hun klanten hun rekeningen niet betalen. Het gaat hierbij om  verhuurders van woningen, drinkwaterbedrijven, energieleveranciers en zorgverzekeraars. Ze hebben hiervoor niet eerst toestemming nodig van de klant. De bedrijven en instanties geven een signaal als hun eigen inspanningen betalingsachterstanden niet oplossen. 

Met vroegsignalering bij financiële problemen zorgen we er als gemeente voor dat schulden van onze inwoners niet uit de hand lopen. Door in een vroeg stadium hulp aan te bieden aan de mensen die dat nodig hebben, kunnen we problematische schulden bij onze inwoners voorkomen.

Binnen de dienstverlening van vroegsignalering ga jij het volgende doen:

 • Je haalt signalen op uit het systeem (RIS)

 • Je vergelijkt de signalen met voorgaande periodes en onderzoekt de betrokkenheid van evt directe collega’s.

 • Je zet schriftelijk, telefonisch of via onaangekondigd huisbezoek actie uit op de binnen gekomen meldingen. Waar nodig die je dit een keer vaker.

 • Je stemt je aanpak af met collega’s.

 • Je rapporteert je acties en resultaten in het systeem.

 • Je werkt actief samen met en/of verwijst door naar netwerkpartners zoals formulierenbrigade, schuldhulp op maat en de stadsbank.

 • Waar nodig ondersteun je bij overige ‘hulp bij geldzaken’.

Verantwoordelijkheden
zie opdracht omschrijving

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot 1oktober 2024 voor 16-20 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met het systeem RIS

 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken binnen de vroegsignalering bij financiële problemen.

 • Je hebt een voor de opdracht relevante afgeronde opleiding op Hbo-niveau

 • Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden

Wensen
U toont duidelijk aan (max. één A4) dat de door u geleverde expertise en competenties van meerwaarde zijn voor de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving. Beoordeling: hoe beter de expertise en competenties aansluiten bij de wensen van de gemeente Oost Gelre en de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving, hoe hoger de score (100%).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de medewerker vroegsignalering die deze organisatie zoekt?