thumbnail
thumbnail

Vergunningverlener Bouw

Johan Modastraat 6, 9671 CD Winschoten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
maximaal 85
36 Groningen

Begindatum:

1 nov 2023

Einddatum:

30 apr 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

13 sept 2023

Omschrijving van de opdracht
In de functie van ervaren Vergunningverlener Bouw ben je regievoerder voor (complexe) Wabo-aanvragen. De aanvragen beoordeel en toets je inhoudelijk aan geldende wet- en regelgeving. Jij bent degene die het volledige proces begeleidt en uitvoert. Toetsen op ontvankelijkheid en het uitvragen en op waarde schatten van adviezen tot het opstellen en versturen van de beschikking. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor het bewaken van de termijnen.  

Daarnaast heb je veel en afwisselend contact met inwoners en bedrijven. Zij kunnen bij jou terecht met uiteenlopende vragen.

Ook treedt op 1 januari 2024 de Omgevingswet in werking. Dit heeft veel impact op onze organisatie, wij bereiden ons daar de komende tijd verder op voor. Jij bent op de hoogte van de ontwikkelingen (op grote lijn) en kan hierover meedenken.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde MBO of HBO-opleiding in een bouwkundige richting en hebt minimaal 3 jaar werkervaring als vergunningverlener. Verder heb je:

 • affiniteit met bouwkundig vraagstukken en kennis van en ervaring met het toepassen van relevante wet- en regelgeving (Awb, Wabo, Bouwbesluit 2012 en Omgevingswet);

 • de opleiding Awb 1 succesvol afgerond en een afgeronde opleiding Awb 2 is een pré.

 • goede communicatieve vaardigheden; je weet informatie goed en helder over te brengen naar verschillende organisatieonderdelen en externe partijen;

 • praktisch ingesteld en kijk je naar mogelijkheden en heb je oog voor detail;

 • een stevige persoonlijkheid die van gebaande paden durft af te wijken als je denkt dat andere methodes beter resultaten opleveren;

 • ervaring met politiek bestuurlijke gevoelige zaken en ben je in staat om de juiste informatie op de juiste plekken onder de aandacht te brengen.

Eisen

 • Minimaal 3 jaar werkervaring

 • Je hebt de opleiding Awb 1 afgerond

Gunningscriteria

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO-opleiding in een bouwkundige richting

 • Je hebt de opleiding Awb 2 afgerond

 • Je hebt ervaring met Power Browser en eSuite

 • Je hebt ervaring met bouwbesluittoetsingen

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Vergunningverlener Bouw die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.