thumbnail
thumbnail
Senior Projectmanager gebiedsontwikkeling

Johan Modastraat 6, 9671 CD Winschoten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
geen bedrag
16 Groningen

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

1 dec 2025

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Wij zoeken een senior projectmanager gebiedsontwikkeling voor de duur van 2 jaar met zicht op verlenging.

 • De opdracht richt zich met name op de gebiedsontwikkeling van het voormalige ziekenhuisterrein in Winschoten; de St. Lucas locatie;

 • Momenteel wordt de sloop van het bestaande ziekenhuis aanbesteed. De planning is dat de uitvoering van de sloop in 2024 plaatsvindt. Vervolgens willen we in 2025 beginnen met de uitvoering van de gebiedsontwikkeling.

 • Het accent van de werkzaamheden zal in eerste liggen op de planvoorbereidingsfase van het gebied; het (laten) maken van een volumestudie, stedenbouwkundig plan, Omgevingsplan en grondexploitatie.

 • Samen met de andere leden van de projectgroep geef je vorm aan de invulling van deze gebiedsontwikkeling  en zorg je waar nodig voor de juiste opdrachtformulering voor nadere uitwerkingsopdrachten.

 • Je onderhoudt contacten met derden met betrekking tot de planvorming en -ontwikkeling (denk aan architecten, ontwikkelaars, bouwondernemers en bewoners).

 • Je bewaakt in nauwe samenwerking met de betrokken collega’s de processen, hebt oog voor de voortgang en je weet deze daar waar nodig bij te sturen.

Kandidaatomschrijving
Wat vragen wij:

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als senior projectmanager gebiedsontwikkeling binnen een gemeentelijke organisatie en kunt dit aantonen middels je cv.

 • Je beschikt over een ‘Hands-on mentaliteit’.

Eisen

 • Betrokkene heeft minimaal 5 jaar gemeentelijke ervaring als senior projectmanager gebiedsontwikkeling en weet (project)medewerkers aan te sturen

  Dit blijkt uit het CV.

Wensen

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding.

 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar gemeentelijke ervaring als senior projectmanager gebiedsontwikkeling en weet (project) medewerkers aan te sturen.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Projectmanager gebiedsontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.