thumbnail
thumbnail
Projectondersteuning

gemeente Noardeast-Fryslan

Koningstraat 13, 9101 LP Dokkum, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 70,00
24 Friesland

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

27-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

29-02-2024

Omschrijving van de opdracht
De samenwerking tussen de gemeente Noardeast-Fryslân en de gemeente Dantumadiel wordt beeïndigd. Om dit te realiseren is een projectorganisatie opgezet. De beoogd projectondersteuner verricht werkzaamheden ten behoeve van deze projectorganisatie.

Verantwoordelijkheden
Kandidaat heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding en ervaring op het gebied van projectondersteuning. Hij of zij beschikt over goede administratieve- en communicatieve vaardigheden. Goed kunnen plannen en organiseren is een must. De kandidaat is flexibel, proactief en prima in staat om zelfstandig te werken.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 april 2023 tot 1 april 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding en ervaring op het gebied van projectondersteuning. Hij of zij beschikt over goede administratieve- en communicatieve vaardigheden. Goed kunnen plannen en organiseren is een must. De kandidaat is flexibel, proactief en prima in staat om zelfstandig te werken.

Gunningscriteria

  • Ervaring met het werken met MS Office, Ibabs en een zaaksysteem.

  • Ervaring in de functie van projectondersteuner.

  • Passieve beheersing van de Friese taal.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectondersteuning die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.