Organisaties / gemeente Noardeast-Fryslan
Gemeente Noardeast-Fryslân
Koningstraat 13, 9101 LP Dokkum, Nederland
Friesland
Werken als zzp'er bij Gemeente Noardeast-Fryslân? Ontdek kansen in het prachtige Friesland! Deze gemeente, gelegen in het noordoosten van de provincie, biedt een schat aan inhuuropdrachten. Met een omvang van ruim 45.000 inwoners is het de ideale plek om jouw expertise als freelancer in te zetten.

Over Gemeente Noardeast-Fryslân

De gemeente Noardeast-Fryslân is altijd op zoek naar nieuw talent! Zoek je een (andere) baan en ben je geïnteresseerd in werken bij de gemeente? Wij verwelkomen je graag in Noardeast-Fryslân! 

Onze gemeente is een boeiende en informele organisatie, die nog volop in ontwikkeling is. De organisatie telt ruim 700 medewerkers, die op verschillende locaties werken. Onze medewerkers zetten zich ook in voor onze buurgemeente Dantumadiel. 

Bij de gemeente Noardeast-Fryslân investeren we graag in jouw ontwikkeling. Ook je werk en privé kun je prima combineren door de mogelijkheden om flexibel te werken.

We leggen de lat hoog, als het gaat om betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit. Om goed in te kunnen spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, proberen we als organisatie wendbaar en flexibel te zijn.