thumbnail
thumbnail
Verkeerskundige

Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
Minimaal 32 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

Minimaal 32

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Wij bouwen aan een duurzaam en sociaal Nijmegen, een stad waar mensen graag wonen en werken. De druk op de woningmarkt is hoog. Er moeten in de komende jaren veel woningen worden gebouwd, zowel in de bestaande stad als in de Waalsprong en in het Waalfront. Door de gesloten woondeals zijn daar nog twee grote ontwikkellocaties bijgekomen rondom Stationsomgeving en Winkelsteeg. En dat niet alleen: ook bedrijven en maatschappelijke instellingen willen investeren en uitbreiden. Dit alles graag in een groene en gezonde leefomgeving.

Om deze ideeën en wensen te kunnen realiseren, maken wij stedenbouwkundige- en bestemmingsplannen. Thema’s als verkeer, mobiliteit en bereikbaarheid zijn een belangrijk onderdeel van deze plannen.

We zijn op zoek naar een verkeerskundige die een bijdrage gaat leveren aan deze thema’s en ons gaat adviseren over verkeerskundige situaties.

Verantwoordelijkheden

 • Aanleveren van deelbijdrage verkeer t.b.v. bestemmingsplannen  en geven van verkeerskundige aandachtspunten en richtlijnen voor deze ontwikkelingen;

 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van (schets)ontwerpen en verkeersadviezen voor (her)inrichtingen van wegen, parkeervoorzieningen, openbaar vervoer voorzieningen en fietsinfrastructuur;

 • Je werkt in samenwerkingsverband met andere verkeerskundige collega’s maar ook met projectteamleden en opdrachtgevers;

 • Je bent betrokken bij (kleine) stedelijke (her)ontwikkelingen, zoals de inpassing van een midden-geleider, locaties bepalen voor aanvullende snelheids-remmende voorzieningen, aanpassen van een inrit of een oversteek, inpassing / aanpassing van bushaltes en herinrichting van woonstraten.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-01-2024 tot en met 31-12-2024 voor minimaal 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd 4 x 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

  (Indien het cv (incl. figuren, tabellen, voorblad en inhoudsopgave) langer is dan het toegestane aantal A4's, wordt deze enkel voor het toegestane aantal A4's beoordeeld, waarna de overige A4's buiten de beoordeling worden gehouden. Het cv is in het Nederlands gesteld in lettertype Arial 10 (of vergelijkbaar) en bij voorkeur in PDF-formaat. In het cv dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.

  NB. Het cv dient ter verificatie van de bij de eisen en gunningscriteria gegeven antwoorden. Daarnaast dient u bij alle eisen en de gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het cv en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit kan leiden tot uitsluiting.)

 • Aantoonbaar afgeronde opleiding op minimaal hbo- niveau in een relevante richting (bv Verkeerskunde);

 • Aantoonbaar minimaal 5 jaar recente werkervaring in een soortgelijke rol;

 • Aantoonbaar minimaal 5 jaar recente werkervaring met adviesprocessen en projectmatig werken.

Gunningscriteria

 • Aantoonbaar ervaring binnen een gemeentelijke (werk)organisatie; 3 jaar is 30%, 4 jaar is 40%, > 5 jaar is 50%;

 • Aantoonbaar ervaring met de programma’s Viastat en Microstation; geef 2 overtuigende voorbeelden, elk voorbeeld scoort 25 %.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Verkeerskundige die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.