thumbnail
thumbnail
Senior Strategisch/Juridisch Adviseur Grondzaken

Gemeente Nijmegen

Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Juridisch
Sluit vandaag
€ 120,00
Minimaal 24 uur waarbij een full- time beschikbaarheid van 36 uur de voorkeur heeft Gelderland

Publicatiedatum:

21-09-2022

Sluitingsdatum:

26-09-2022

Begindatum:

01-10-2022

Einddatum:

28-02-2023

Uren per week:

Minimaal 24 uur waarbij een full- time beschikbaarheid van 36 uur de voorkeur heeft

Nijmegen: de tiende stad, de oudste stad en een van de meest aantrekkelijke steden van Nederland, is continu in ontwikkeling. Aan de noordzijde van onze stad is een tweede Waalbrug gebouwd, een prachtig rivierenpark aangelegd en een grote nieuwe woonwijk ontstaan. Ook in de bestaande stad staan we voor grote ruimtelijke uitdagingen. De komende twintig jaar moeten er 15.000 woningen en 10.000 arbeidsplaatsen bij. Dit levert interessante uitdagingen op rondom grondzaken!

Met het oog op de toename van werkzaamheden en gewenste continuïteit zoeken we een strategisch, juridisch onderlegde adviseur voor de vakgroep Grondzaken. De vakgroep Grondzaken adviseert over en verzorgt alle transacties in het kader van de projectontwikkeling en voor een aantal gemeentelijke deelnemingen. Het gaat daarbij met name om aan- en verkoop van onroerende zaken, vestiging van zakelijke rechten en het sluiten van kostenverhaals- en realisatieovereenkomsten met zelf realiserende particuliere partijen.

Jouw opdracht bestaat uit het geven van strategisch advies bij ruimtelijke projecten vanuit het vakgebied grondzaken. Daarnaast ben je betrokken bij (grootschalige) projecten en adviseer je over samenwerkingsverbanden/ deelnemingen. 

- Je overlegt en stemt af met andere afdelingen en externe partijen over procedures en ruimtelijke projecten. Indien nodig initieer je (bestuurlijke) overleggen en bereidt ze voor in afstemming met een strategisch projectleider/projectontwikkelaar en/of andere partijen;

- Je bent betrokken bij het opstellen van complexe contracten en bij complexe grondtransacties;

- Je borgt de kwaliteit van de correspondentie, overeenkomsten en adviezen die door Grondzaken worden gemaakt. Je coacht vanuit je senioriteit en vakbekwaamheid medewerkers van de vakgroep;

- Je pakt de beleidsmatige opdrachten zelfstandig op en adviseert de organisatie, projectontwikkelaars en het college;

- Je stemt aan de voorkant af en spart met collega-beleidsadviseurs, ontwikkelaars, strategisch projectleiders, coördinatoren, business control, financiën en andere afdelingen;

- Je vervult de rol van meewerkend voorman binnen de vakgroep Grondzaken, hetgeen bijvoorbeeld inhoudt: aandacht voor de organisatie van het werk, kwaliteit, integraliteit en planning. Uiteraard doe je dit samen met de overige teamleden, het is een gedeelde verantwoordelijkheid, waarbij ieder teamlid vanuit zijn of haar kennis en competenties een bijdrage levert. Je vervult een voortrekkersrol bij het stroomlijnen van deze processen.   

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Strategisch/Juridisch Adviseur Grondzaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.