thumbnail
thumbnail

Senior Adviseur Mobiliteit en Gebiedsontwikkeling

Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
24 - 28 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24 - 28

Publicatiedatum:

15 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Nijmegen groeit. In de Omgevingsvisie staat dat we 10.000 woningen willen bouwen in de bestaande stad en inzetten op 10.000 extra banen tot 2030. Daar is natuurlijk ruimte voor nodig. Die zoeken we bínnen onze gemeentegrenzen. Eén van de plekken waar we naar kijken is Kanaalzone-Zuid. Binnen Kanaalzone-Zuid is Winkelsteeg één van de aangewezen gebieden waarin ontwikkeld wordt.

Op 24 november 2021 heeft de gemeenteraad van Nijmegen de Ontwikkelvisie Winkelsteeg 2035 vastgesteld. Hierin is besloten om circa 3.800 woningen te realiseren. Er wordt onderzocht om zelfs meer woningen te realiseren.

Inmiddels worden de eerste deelprojecten binnen Winkelsteeg voorbereid. Om de woningbouw te kunnen realiseren wordt de huidige infrastructuur aangepast, de kabels en leidingen verlegd en het gebied bouwrijp gemaakt.

Binnen het projectteam Gebiedsontwikkeling Winkelsteeg zoeken wij een Senior Adviseur Mobiliteit en Gebiedsontwikkeling.

De huidige ingehuurde opdrachtnemer zal ook een offerte uitbrengen op deze opdracht.

 • Je pakt de verantwoordelijkheid voor vraagstukken  rondom mobiliteit binnen de gebiedsontwikkeling;

 • Je adviseert richting de opdrachtgever en participeert in de daartoe ingestelde (ontwerp)projectteams met betrekking tot complexe civieltechnische-, waterhuishoudkundige en bodemaspecten;

 • Je treedt op als intern opdrachtgever aan een projectteam dat de hoofdinfrastructuur in Winkelsteeg gaat realiseren;

 • Je bent een belangrijke sparringpartner voor planontwerpers en planvoorbereiders;

 • Je stelt vanuit jouw expertise adviezen op voor het college van B&W;

 • Je ondersteunt de opdrachtgever/projectontwikkelaar en planeconoom bij opstellen, bewaken en bijsturen van taakstellende budgetten.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-01-2024 tot en met 31-12-2024 voor 24- 28 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 3 x 1 jaar. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

  (Indien het cv (incl. figuren, tabellen, voorblad en inhoudsopgave) langer is dan het toegestane aantal A4's, wordt deze enkel voor het toegestane aantal A4's beoordeeld, waarna de overige A4's buiten de beoordeling worden gehouden. Het cv is in het Nederlands gesteld in lettertype Arial 10 (of vergelijkbaar) en bij voorkeur in PDF-formaat. In het cv dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.

  NB. Het cv dient ter verificatie van de bij de eisen en gunningscriteria gegeven antwoorden. Daarnaast dient u bij alle eisen en de gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het cv en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit kan leiden tot uitsluiting.)

 • Aantoonbaar afgeronde opleiding op minimaal hbo- niveau in een relevante richting;

 • Aantoonbaar minimaal 10 jaar (sinds 2010) ervaring en kennis vanuit een breed netwerk op het gebied van gebiedsontwikkeling en mobiliteit;

 • Aantoonbaar minimaal 5 jaar (sinds 2015) ervaring met grootschalige (>2.000 woningen) binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen;

 • Aantoonbaar minimaal 10 jaar (sinds 2010) ervaring in een politiek bestuurlijke omgeving; Fysieke aanwezigheid op dinsdag en donderdag.

Gunningscriteria

 • Aantoonbare kennis en ervaring in het onder tijdsdruk sturing geven vanuit de vakgebieden mobiliteit en conditionering (zowel op inhoud als op het proces);

 • Aantoonbare kennis en ervaring met het adviseren over integrale afwegingen binnen een gebiedsontwikkeling van >2.000 woningen;

 • Aantoonbare ervaring in het aansturen van projectteams binnen een gebiedsontwikkeling van >2.000 woningen;

 • Aantoonbare ervaring met politieke en bestuurlijke trajecten binnen een gemeente met >150.000 inwoners. Geef 2 voorbeelden, elk overtuigend voorbeeld scoort 10%.

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van Senior Adviseur Mobiliteit en Gebiedsontwikkeling een cursus Instructievaardigheden, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Adviseur Mobiliteit en Gebiedsontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.