thumbnail
Handhaver/Integraal Toezichthouder Openbare Ruimte (BOA) (3 fte)

Gemeente Nijmegen

Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Overig
Sluit morgen
€ 50,00
Minimaal 24 uur, fulltime beschikbaarheid heeft onze voorkeur. Gelderland

Publicatiedatum:

06-07-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-01-2023

Uren per week:

Minimaal 24 uur, fulltime beschikbaarheid heeft onze voorkeur.

Als Handhaver/Integraal Toezichthouder lever je een onmiskenbare bijdrage aan de leefbaarheid in de openbare ruimte. Dat doe je door jezelf in te zetten voor een schoon, heel, veilig en toegankelijk Nijmegen. Samen met de inwoners, ondernemers en bezoekers van onze stad zorgen wij voor een leefbare stad. Het team van 30 integraal toezichthouders werkt hier 7 dagen per week aan. Door het goede gesprek te voeren en als het nodig is te handhaven, zorgen wij dat de stad leefbaar blijft.

Wij houden ons onder andere bezig met drank & horeca, parkeren en overlast van personen en we werken actief mee aan een goede sfeer en aan de veiligheid bij evenementen.

Een bijdrage leveren aan de leefbaarheid doe je door met mensen in gesprek te gaan en door aan te spreken wanneer hun gedrag de leefbaarheid schaadt.

Je zoekt de samenwerking met diverse interne en externe partijen op en fungeert hierin als een verbinder. Als handhaver moet je beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een goede lichamelijke conditie.

Je plant je werk voor een deel in op basis van informatie. Daarin bepaal je voor een groot deel zelf wat je gaat doen. Je bent je daarbij uiteraard bewust van wat je gaat doen, waarom je iets gaat doen, met wie je het gaat doen en legt je resultaten vast. Er wordt van je verwacht dat je trends van incidenten kan onderscheiden. Tevens ben je in staat te bepalen op welke manier en met welke partners je diverse problematieken aan gaat pakken.

Alle collega’s zijn in de basis integraal toezichthouder, dat betekent dat je tijdens je werk vanuit alle beleidsvelden naar een situatie kijkt. Dat doe je met ongeveer 30 collega’s.

Alle integraal toezichthouders hebben een taakaccent zoals: drank & horeca, overlast personen, prostitutie, evenementen, stagebegeleiding, jongerenoverlast, etc. Dat betekent in de praktijk dat je een zeer afwisselende baan hebt en dat je in één van de taken een specialist bent.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Handhaver/Integraal Toezichthouder Openbare Ruimte (BOA) (3 fte) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.