thumbnail
Medewerker opvang vluchtelingen

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ Zevenbergen, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

14-05-2022

Sluitingsdatum:

17-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

31-08-2022

Uren per week:

32

Functiebeschrijving
Voor de opvang en begeleiding van Oekraïense vluchtelingen zijn wij op zoek naar een: Medewerker opvang vluchtelingen, voor de duur van 3 tot 6 maanden

Je bent op de opvanglocaties aanwezig en bent namens de gemeente aanspreekpunt voor vluchtelingen, het rode kruis en vluchtelingenwerk, wijkzusters, vrijwilligerswerk et cetera. Je werkt samen in het lokale team, bestaande uit medewerkers van de gemeente die een roulerend schema hanteren.

Concreet voer je intake gesprekken met vluchtelingen. Je vult samen met hen belangrijke formulieren in om hen zo snel mogelijk een zo normaal mogelijk leven te kunnen laten leiden.

Je registreert de vluchtelingen op locatie en maakt afspraken voor de vluchtelingen om zich in te schrijven in de Basisregistratie Persoonsgegevens (BRP), vult samen met de vluchtelingen formulieren in zodat de kinderen onderwijs kunnen krijgen en je bent vraagbaak namens de gemeente. Ook check je met regelmaat de voorraad en houdt je toezicht op de locatie.

Competenties
Je bent leergierig, makkelijk in de omgang. Je beschikt over een telefoon waarop je een vertaalapp kunt gebruiken en je werkt gemakkelijk met een laptop. Je hebt ervaring met organiseren en plannen en afhankelijk van je kennis en ervaring is een coördinerende rol een optie. Je hebt minimaal een MBO-4 diploma op zak. De locaties liggen ver uit elkaar, zoals bijvoorbeeld Fijnaart en Willemstad. Bezit van eigen vervoer is daarom noodzakelijk.

Uren en werkdagen
Aantal uur per week: 32 uur per week
Toelichting op uur per week:
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag; Zaterdag; Zondag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht. 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker opvang vluchtelingen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.