thumbnail
thumbnail

Functioneel Applicatiebeheerder documenten X-works

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
90
8 Groningen

Begindatum:

15 jun 2023

Einddatum:

1 apr 2024

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

19 mei 2023

Aanleiding
De gemeente Midden-Groningen heeft een nieuw generiek systeem voor het sociaal domein, X-Works, aangeschaft. Het doel is dit nieuwe generieke systeem te implementeren waarmee optimale ondersteuning van de inwoners en de gemeentelijke medewerkers (binnen de WMO, Werk&Inkomen en Regie&Toegang domeinen) mogelijk is. De implementatie van X-Works is recent gestart.

Met de implementatie moeten naast de nieuwe werkprocessen en werkwijze ook alle benodigde documenten, brieven en rapportages ingericht. Daarnaast dienen applicatiebeheerders en medewerkers getraind te worden om op de nieuwe documentcreatie manier te gaan werken.

Opdracht
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren applicatiebeheerder die ons kan  ondersteunen bij de implementatie van documenten, brieven en rapportages binnen X-Works, een nieuw applicatie voor het sociaal domein.

Als applicatiebeheerder documenten X-Works werk je nauw samen met het projectteam en de leverancier Blinqt om de implementatie van X-Works soepel en succesvol te laten verlopen. Je takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Je geeft ondersteuning over de werking van documenten, brieven en rapportages in X-Works en de toepassingsmogelijkheden;

 • Je bent het inhoudelijke aanspreekpunt voor interne applicatiebeheerders met vragen over documentcreatie binnen X-Works;

 • Je analyseert bestaande documenten, brieven en rapportages in de huidige applicaties Civision Samenlevingszaken en vertaalt deze naar de inrichting van de documenten in X-Works;

 • Je inventariseert gebruikerswensen bij wijziging of uitbreiding van de documenten en beoordeelt gebruikswensen op haalbaarheid en vertaling naar programmawijzigingen;

 • Je verzorgt functionele inrichting van de documenten, brieven en rapportages in X-Works;

 • Je test de werking van nieuwe documenten in X-Works;

 • Je verzorgt, samen met de leverancier, gebruikerstrainingen en stelt handleidingen op m.b.t. de documentcreatie in X-Works.

Kandidaatomschrijving
Onze ideale kandidaat heeft aantoonbaar ruime applicatiebeheer ervaring met de huidige applicatie Civision Samenlevingszaken én de nieuwe applicatie X-Works en is daardoor direct inzetbaar. Daarnaast heeft kandidaat kennis van het gemeentelijke sociaal domein, gemeentelijk applicatielandschap.

Eisen

 • Aantoonbare kennis van sociaal domein systemen en recente ervaring met de inrichting van documenten, brieven en rapportages in X-Works binnen een middelgrote / grote gemeente;

 • Aantoonbare ervaring met een implementatietraject én applicatiebeheer binnen een middelgrote/grote gemeente in het Sociaal domein.

Gunningscriteria

 • U beschikt over een relevante Hbo-opleiding.

 • U heeft ervaring met het analyseren van bestaande documenten, brieven en rapportages in de huidige applicaties Civision Samenlevingszaken en kunt deze vertalen naar de inrichting van de documenten in X-Works;

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Functioneel Applicatiebeheerder documenten X-works die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.