thumbnail
thumbnail
W2024-03 Toezichthouder VTH

Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
94
22 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

30 apr 2024

Uren per week:

22

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Je gaat aan de slag als toezichthouder bij het team Toezicht. Dit team is een onderdeel van het werkatelier VTH. et team bestaat uit 8  personen (toezichthouders op verschillende gebieden verschillende gebieden en  niveau’s en een tijdelijke inhuur op Wabo).

Je bent vooral bezig met:

  • Periodieke- en eindcontroles op bouwvergunningen / WABO

  • Dit voor een specifiek project waarbij aanvullende kwaliteitsregels gelden

  • Afhandeling van diverse meldingen en klachten / verzoek tot handhaving op veilige en schone leefomgeving

Dit doe je op basis van de Landelijke Handhavingsstrategie en de risicoprofielen die we binnen gemeente Meierijstad hierbij hebben opgesteld.

  • Controles op brandveiligheid van diverse gebouwen

  • Verwerking van je controles in administratie (applicatie Squid, overstap naar LEEF)

Voor het werkatelier VTH zit de doorontwikkeling niet alleen op het gebied van de nieuwe Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging maar ook zeker op het leveren van een bijzonder persoonlijke dienstverlening, optimalisatie van (werk)processen, duidelijke verdeling van taken, rollen en verantwoordelijkheden en houding en gedrag dat past bij de organisatiefilosofie van gemeente Meierijstad. Daarnaast is de winkel ook gewoon open en moeten de meldingen, klachten en controles uitgevoerd worden. Jouw rol ligt met name op het goed mee open houden van de winkel binnen het werk van de toezichthouders WABO.

Werken bij gemeente Meierijstad betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt (Omgevingswet) en boordevol ambitie (Zelforganisatie) zit. Dat moet ook, want ook al hebben we mooie dingen bereikt, de samenleving blijft veranderen. Meierijstad is in beweging.

Kandidaatomschrijving

Je snapt de technische wereld van bouwen, veilige huisvesting en een gezonde en veilige leefomgeving. Je bent in staat om buiten de vaste kaders te denken en bent goed op de hoogte van de veranderingen die er aan komen. Je staat je ‘mannetje’ bij uivoering van verschillende controles. Correct handhaven waar nodig om escalatie te voorkomen. Je maakt hierbij gezonde afwegingen op risico’s. Je hebt aantoonbare ervaring in bouwtoezicht en handhaving in woningbouwprojecten met specifieke beeldkwaliteit.

Je werkt nauw samen met de collega toezichthouders. Daarnaast schakel je makkelijk met collega’s binnen het brede werkveld, zoals bijvoorbeeld handhavers, juristen VTH, vergunningverleners, medewerkers bestemmingsplannen.

Je bent in bezit van rijbewijs en eigen vervoer en maakt gebruik van je eigen devices (smarthphone en laptop).
Je hebt een VOG die niet ouder is dan 3 maanden.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op 6 december tussen  9.00 uur en 12.00 uur.
Het zou fijn zijn als je hier rekening mee wil houden.

Toelichting op rooster

Minder uur is bespreekbaar.

Dienstencategorie

Andere diensten

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de W2024-03 Toezichthouder VTH die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.