thumbnail
thumbnail
W2023-50 Juridisch medewerker beroepszaken

Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
0 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

0

Publicatiedatum:

1 sept 2023

Behandelen van de beroepszaken op gebied van WOZ en vertegenwoordiging van de heffingsambtenaar ter zitting bij Rechtbank en Gerechtshof.

Kandidaatomschrijving

Ruime, aantoonbare ervaring op het gebied van de lokale belastingen en in het bijzonder op het gebied van de Wet WOZ. Ruime ervaring met het schrijven van verweerschriften in het kader van de Wet WOZ. Ruime kennis van de geldende jurisprudentie en het vermogen deze informatie over te brengen op de directe collega’s. Ruime ervaring met het verschijnen ter zitting bij Rechtbank en Gerechtshof. Overige juridische vragen/informatieverzoeken vanuit het Atelier WOZ behandelen op afroep (incidenteel).

Kandidaat zorgt zelf voor laptop en telefoon.
Kandidaat heeft een VOG die niet ouder is dan 3 maanden.

Eisen

  • HBO, academisch, dit dient te blijkenuit het cv.

  • Meer dan 5 jaar. Je hebt kennis van fiscale wet en regelgeving, gemeentelijke wetgeving, de Wet WOZ en de bezwaar- beroepsprocedures op dit gebied. Ervaring op gebied van vertegenwoordiging van gemeenten in beroepszaken bij Rechtbank en Gerechtshof. Dit dient te blijken uit het cv.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 436 079 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de W2023-50 Juridisch medewerker beroepszaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.