thumbnail
thumbnail

Medewerker grondzaken

Markt 145, 5401 EJ Uden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
90
24 Noord-Brabant

Begindatum:

10 apr 2023

Einddatum:

10 okt 2023

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

16 mrt 2023

Maak het in Maashorst als Medewerker grondzaken, specialisatie reststroken!


’n Goeie baan barstensvol:

  • Impact: je helpt zowel je collega’s als inwoners van onze gemeente aan informatie over de mogelijkheden van reststroken
  • Afwisseling: je hebt een dynamische rol met veel klantcontacten
  • Teamspirit: samen met je twee collega’s van de Kavelwinkel én je andere collega’s van het domein Ruimte werk je in een fijne en informele werksfeer.


Dit ga je doen

Willen inwoners extra grond (een reststrook) bij hun perceel betrekken om bijvoorbeeld hun tuin te vergroten? Dan ben jij hun contactpersoon. Je zorgt ervoor dat de vragen over verhuur of verkoop van reststroken voor advies worden uitgezet bij de vakspecialisten van bv. groen, stedenbouw en vastgoed. Je verzamelt deze adviezen en zorgt voor terugkoppeling naar de vragensteller. Je bent hét aanspreekpunt, vanaf de start van de vraag totdat de reststrook is verhuurd of verkocht. Je maakt zelf de huur- en koopovereenkomsten en zorgt dat de overdrachten notarieel worden geregeld en verwerkt dit in de digitale systemen (zoals bv. Ultimo en Esuite).

Verder draag je bij aan het in kaart brengen van mogelijke illegaal gebruik van gemeentegrond. Je denkt mee over hoe dit opgepakt kan worden en zorgt voor een nieuw werkproces. Je gaat de (soms lastige) gesprekken met de betrokken inwoners aan en zoekt samen naar een oplossing.

Wat je baan extra uitdagend maakt, is dat je ook bij gaat dragen aan het nieuwe reststrokenbeleid dat op 1 januari 2024 in werking moet treden. De voormalige gemeenten Uden en Landerd zijn vorig jaar samengevoegd en zijn daarmee dus een veel grotere gemeente met veel werk op het gebied van reststroken. Dit betekent ook dat het beleid van beide voormalige gemeenten nog op elkaar moet worden afgestemd. Je krijgt de kans om hier actief je bijdrage aan te leveren en mee te denken over het organiseren en inrichten van de nieuwe processen over verhuur, verkoop en handhaving.


Je doet het samen met …

… je twee betrokken en enthousiaste collega’s van de Kavelwinkel. Ook werk je nauw samen met de ruim dertig andere collega’s binnen het team Economie en Gebiedsontwikkeling, zoals de grondverwerver en privaatjuristen. Daarnaast heb je contact met collega’s van andere teams binnen het domein Ruimte.


Dit zijn wij

Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een nieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop aan het uitvinden zijn wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen. Dit is precies de fase waarin jij mee kan en mag bouwen. Dus wil je écht impact maken? Dan is dit het moment om in te stappen.

Over impact gesproken: Maashorst barst van de ambities! In onze eigen gloednieuwe organisatie én in onze prachtige gemeente, waar het voor natuurliefhebbers en levensgenieters goed toeven is. Om een van onze ambities te noemen: Maashorst als toeristische streek op de kaart zetten. Letterlijk. We willen dat heel Nederland in 2026 weet waar Maashorst ligt. Ja, echt! Deze en andere plannen verwezenlijken we graag met een stel vrijzinnige pioniers, die zin hebben in een oer-Brabants avontuur. Zie jij het al voor je? Dan ontmoeten we je graag.

Kandidaatomschrijving

Passen we bij elkaar?

Werken in Maashorst past bij jou als je het leuk vindt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze nieuwe gemeente en ertegen kunt dat dit soms gepaard gaat met wat turbulentie. Het belangrijkste? Dat je verantwoordelijkheid neemt en positieve energie toevoegt aan ons team. Om succesvol te zijn in deze functie breng je daarnaast het volgende mee:

  • Hbo-niveau juridische richting (juridische kennis op het gebied van reststroken is een pre).
  • Ervaring op het gebied grondzaken op het gebied van reststroken binnen een gemeentelijke organisatie is een pre.
  • Een ondernemende en leergierige houding. Je hebt ook lef en bent in staat om zaken snel en accuraat op te pakken.
  • In lastige gesprekken houd jij het hoofd koel.
  • Een dienstverlenende houding.
  • Handigheid met geautomatiseerde systemen en de communicatieve vaardigheden om zowel mondeling als schriftelijk goed te kunnen adviseren.

Aanvullende voorwaarden
De organisatie waaraan de opdracht voorlopig wordt gegund, dient voor definitieve gunning een actueel Uniform Europees Aanbestedingsdocument (voorheen Eigen Verklaring) te overleggen. Wordt deze niet, of niet tijdig overlegd, dan gaan wij over tot gunning aan de tweede partij in rang.
Wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op van de door uw organisatie voorgedragen kandidaten.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op donderdag 6 april om 10.00 uur of om 14.00 uur. Dit kan niet worden verplaatst dus beschikbaarheid voor een gesprek op deze dag is belangrijk. Geschikte kandidaten worden uiterlijk dinsdag 4 april uitgenodigd.

Toelichting op rooster

20 tot 24 uur per week

Dienstencategorie

Andere diensten

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker grondzaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.