thumbnail
thumbnail
Jeugdconsulent

Gemeente Maashorst

Markt 145, 5401 EJ Uden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
65
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 okt 2022

Einddatum:

1 jan 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

21 sept 2022

Dit zijn wij

Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een splinternieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop uitvinden wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen.


Opdrachtomschrijving

  • Voeren van verdiepende intakegesprekken met inwoners (cliënten) die om ondersteuning vragen op het gebied van Jeugdzorg.
  • Samen met de ouders/ verzorgers maken van een plan, met daarin passende (maatwerk) oplossingen, zoals de benutting van de eigen kracht, de mogelijkheden van sociale netwerken en voorliggende voorzieningen.
  • Voeren van regie op de eigen caseload. Als casemanager nemen van de regie in situaties waarbij er in het gezin/huishouden sprake is van meervoudige en complexe problematiek. Samenwerken in de keten met collega’s en afleggen van huisbezoeken.
  • In crisissituaties ben je in staat om flexibel en adequaat te handelen en de juiste besluiten te nemen.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op donderdag 6 oktober 2022 in de middag

Toelichting op rooster

32-36 uur per week

Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

85000000-9 - Gezondheidszorg en maatschappelijk werk

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Jeugdconsulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.