thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur Groene Leefomgeving

Markt 145, 5401 EJ Uden, Nederland

Sluit over 3 dagen
100
24 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

8 jun 2024

Opdrachtomschrijving

Het groene hart van onze gemeente harder en sneller laten kloppen. Dat doe jij. Zo geef je heldere adviezen over hoe wij het groen in Maashorst letterlijk en figuurlijk kunnen laten floreren. Hierbij richt je je op onze stedelijke kernen en de randen daarvan. Wat willen we hier bereiken qua natuur, leefbaarheid en gezondheid én hoe komen we daar? Dat is de vraag die jij, samen met de beleidsmedewerker, steeds beantwoordt. Voor deze opdracht sta je aan de lat bij het opstellen van benodigde monumentale bomen beleid, verantwoording onderhoud openbaar groen, aanzet voor het groen speelbeleid en waar je inzet het hardste nodig is. Je ondersteunt hierbij de vaste beleidsadviseur en werkt intensief samen op allerlei verschillende onderwerpen.


Met al je inspanningen zorg je voor balans tussen ruimte voor woningbouw en mobiliteit en een leefbare en gezonde omgeving voor iedereen die in Maashorst woont, werkt en recreëert.


Je doet het samen met …


… je betrokken en enthousiaste collega’s van het team Groene Leefomgeving. Samen hebben we een heldere ambitie: het realiseren van een groene, biodiverse en schone leefomgeving voor tevreden inwoners, recreanten en ondernemers. In ons diverse team werken we op een open en eerlijke manier samen en zijn we betrokken bij elkaar en elkaars werk. We treffen elkaar regelmatig op kantoor en werken daarnaast vanuit huis. Ook werk je veel samen met andere teams en beleidsadviseurs binnen onze gemeente. Zo zorg je voor uniform en organisatiebreed beleid.


Dit zijn wij


Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een jonge gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: een ruimtelijke en groene woon- en werkomgeving en toch alle voorzieningen in de buurt. Als ‘groentje’ onder de gemeenten weten we precies waar we heen willen. Maar eerlijk is eerlijk: we hebben nog wat stappen te zetten voordat we daar zijn. Boeiend? Zeker weten! Want er liggen bij ons volop kansen. Bij ons krijg je de ruimte om je mouwen op te stropen, te ondernemen en mee te bouwen aan onze gemeente. Dus wil je écht impact maken? Dan is dit het moment om in te stappen.


Over impact gesproken: Maashorst barst van de ambities! In onze eigen organisatie én in onze prachtige gemeente, waar het voor natuurliefhebbers en levensgenieters goed toeven is. Om een van onze ambities te noemen: de groenste gemeente van Nederland worden. Deze en andere plannen verwezenlijken we graag met een stel vrijzinnige pioniers, die zin hebben in een oer-Brabants avontuur. Zie jij het al voor je? Dan maken we graag kennis met je. Je bent van harte welkom in ons fraaie gemeentehuis in het levendige hart van Uden. Een plek die elke dag weer inspireert en uitnodigt tot ontmoeten en samenwerken.

Kandidaatomschrijving

Om succesvol te zijn in deze opdracht breng je het volgende mee:

·        Hbo-niveau en een groene achtergrond.

·        Minimaal drie jaar ervaring binnen het ruimtelijk domein, bij voorkeur bij een gemeente.

·        Een frisse, creatieve blik en een tikje eigenwijsheid: je staat voor je mening en standpunten.

·        Een flinke dosis enthousiasme zodat je anderen probleemloos meeneemt in jouw aanpak.

·        De communicatieve vaardigheden om zowel mondeling als schriftelijk goed te kunnen adviseren.Je bent per direct beschikbaar voor 24 uur per week, waarvoor minimaal 2 dagen op locatie.

Aanvullende voorwaarden

De organisatie waaraan de opdracht voorlopig wordt gegund, dient voor definitieve gunning een actueel Uniform Europees Aanbestedingsdocument (voorheen Eigen Verklaring) te overleggen. Wordt deze niet, of niet tijdig overlegd, dan gaan wij over tot gunning aan de tweede partij in rang.
Wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op van de door uw organisatie voorgedragen kandidaten.

Interviewplanning

De interviews vinden plaats op dinsdagmiddag 18 juni op het gemeentehuis in Uden. 

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Eisen

Opleiding

Minimaal HBO werk- en denkniveau met een groene achtergrond

werkervaring als beleidsadviseur groen

De kandidaat heeft werkervaring als beleidsmedewerker of beleidsontwikkelaar groen, minimaal 2 jaar in de afgelopen 8 jaar

Gevraagde documenten

Aanleveren bij offerte

  • Motivatiebrief

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 10 %

Motivatiebrief

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  • Duidelijke motivatie voor deze opdracht

  • Beschrijf hoe je het schrijven van een beleidsstuk aanpakt, aan de hand van een concreet voorbeeld uit je werkervaring.

  • Beschrijf hoe jouw aanpak is bij het vormen van een 'groen’visie, aan de hand van een concreet voorbeeld uit je werkervaring.

  • Beschrijf wat jij belangrijk vindt in de samenwerking en welke rol jij pakt in een team.

Weging: 25 %

relevante werkervaring

Punten voor het aantal jaar werkervaring als beleidsmedewerker of beleidsontwikkelaar groen

Weging: 40 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  • Duidelijke toelichting op de motivatie

  • Duidelijke toelichting op opgedane kennis en ervaring

  • Duidelijke toelichting op de gevraagde en beschikbare kwaliteiten (bijvoorbeeld beleidsstukken opstellen)

Weging: 25 %

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur Groene Leefomgeving die deze organisatie zoekt?