thumbnail
thumbnail

Vergunningverlener | Lochem

Hanzeweg 8, 7241 CR Lochem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
36 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 jul 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

27 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
Je beoordeelt aanvragen van burgers voor een omgevingsvergunning en stelt daarvoor een besluit op. De aanvragen toets je aan het bestemmingsplan (straks omgevingsplan), het Bouwbesluit en overige relevante wet- en regelgeving. Je bent hèt aanspreekpunt voor onze inwoners, ondernemers en ook voor collega’s van andere afdelingen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je behandelt enkel- en meervoudige aanvragen voor omgevingsvergunningen;

  • Je draagt zorg voor de inhoudelijke toetsing van (complexe) aanvragen omgevingsvergunningen en stelt een gemotiveerde toekenning of afwijzing van de vergunningaanvraag op;

  • Je beoordeelt aanvragen voor vergunning vrij bouwen. Externe aanvragers en partners help jij verder door hen te adviseren over bouwmogelijkheden. 

  • Je informeert bewoners en bedrijven over het brede terrein van bouwen en wonen;

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2023 tot en met 1 juli 2024 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 2 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau richting Bouwkunde;

  • Minimaal 3 jaar ervaring als vergunningverlener bouw bij een landelijke gemeente;

Gunningscriteria

  • Een afgeronde opleiding ABW 1 en 2 en/of kopstudie bouw en woningtoezicht

  • Werkervaring bij een gemeente

  • Ervaring met de software RXMission

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Vergunningverlener | Lochem die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.