thumbnail
thumbnail
Projectleider riool/civiel BRP-GRP

Hanzeweg 8, 7241 CR Lochem, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
18 Gelderland

Publicatiedatum:

21-09-2022

Sluitingsdatum:

24-09-2022

Begindatum:

01-10-2022

Einddatum:

01-10-2024

Uren per week:

18

Als projectleider riolering heb je diverse projecten in de fysieke leefomgeving onder je hoede. Je voert de directie over deze projecten. Je bent hiervoor zowel intern als voor de samenleving het eerste aanspreekpunt. Je monitort de voortgang en signaleert vroegtijdig knelpunten en kansen op inhoud/tijd/proces en geld. De projecten komen in samenwerking met diverse partijen tot stand. Je hebt kennis van de facetten die spelen in het project en kent de belangen van de diverse stakeholders. Je bent in staat deze belangen in kaart te brengen zodat het gemeentebestuur een afgewogen besluit kan nemen. Je voelt je prettig in projecten waarin je moet schakelen tussen binnen en buiten en laat je bij tegenwind niet uit het veld slaan.

Daarnaast draag je bij aan de renovaties van mechanische riolering en de renovatie en reparatie van het hoofdriool. Je houdt je bezig met capaciteitsvraagstukken mechanische riolering, met de renovatie van drukrioolunits, met de vervanging van afvalwatertransportleidingen en met de civieltechnische begeleiding van herinrichtingen in combinatie met rioolrenovaties. Je ondersteunt bij projectmanagement bij overige ruimtelijke ontwikkelingen en je ondersteunt het beleid riolering.

Je maakt afspraken met externe partijen. Je toetst aan contractuele en wettelijke kaders en adviseert over meer- en minderwerk. Je verzorgt de in- en externe communicatie rondom de projecten. Je stelt rapportages samen en levert gegevens aan voor de P en C cyclus. Je rapporteert aan het management en bestuur over inhoudelijke en financiële aspecten. Je ziet toe op de veiligheid tijdens de uitvoering van het werk en acteert bij onveilige situaties op een adequate wijze.

De werkzaamheden:

  • Uitvoering geven aan projecten uit het Gemeentelijk Riolerings Plan (GRP). Het kan gaan om vervangingsplannen riolering, maar ook over integrale plannen waarvan de riolering een onderdeel is;

  • Je voert de directie over deze projecten;

  • Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van de projecten;

  • Je communiceert met de omgeving over de projecten en bent de vraagbaak voor belanghebbenden;

  • Jij zorgt dat projecten binnen de gestelde kaders van geld, risico, organisatie, tijd, informatie, communicatie en kwaliteit worden gerealiseerd;

  • Je draagt bij aan renovaties aan alle typen riolering;

  • Je ondersteunt het projectmanagement bij ruimtelijke ontwikkelingen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider riool/civiel BRP-GRP die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.