thumbnail
thumbnail

Teammanager Participatiewet

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
135
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 sept 2023

Einddatum:

1 mrt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

19 mei 2023

Gewenste situatie

Na afronding van de opdracht is de nieuwe werkwijze voor het team Participatiewet volledig geïmplementeerd. Dat betekent dat werkprocessen en werkinstructies zijn vastgesteld en conform wordt gewerkt. Alle posities in het team zijn bezet.

Er is een A3 Jaarplan 2024 gereed en het project Strategische Personeelsplanning (SPP) is opgeleverd voor het team. Daarnaast is een visie op de dienstverlening van de uitvoering voor team PW opgeleverd.

Huidige situatie

Het team is in 2022 nieuw gestart na een herindeling van drie organisaties, van vijf gemeenten. Het eerste jaar is onrustig geweest met redelijk wat personele wisselingen. In de tweede helft van 2022 is een interim manager gestart. Op dit moment worden werkprocessen en beleid geharmoniseerd. We werken toe naar één nieuwe werkwijze voor het Team Participatiewet. Op hoofdlijnen is de koers helder en ingezet, maar de borging heeft veel aandacht nodig. Dit alles vindt plaats in een context van hoge werkdruk en veel nieuwe gezichten in een nieuwe organisatie.

Kandidaatomschrijving

Wij zoeken een ervaren manager op het gebied van werk & inkomen. Iemand die medewerkers betrekt bij de ontwikkeling van het team en tegelijkertijd besluitvaardig is en daadkrachtig. Het is belangrijk dat medewerkers ervaren dat de manager benaderbaar is en laagdrempelig contact uitstraalt. De kandidaat is koersvast en weet mensen aan zich en aan de uitgezette koers te binden. Ervaring met organisatie-inrichting en organisatieontwikkeling is noodzakelijk. Het werken aan één nieuwe cultuur is daarbij een voorwaarde.

Interviewplanning

Nader te bepalen.

Toelichting op rooster

32-36 uur per week

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Teammanager Participatiewet die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.