thumbnail
thumbnail
projectassistent/junior projectleider

Gemeente Land van Cuijk

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 4 dagen
90
60 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

24-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Het team Projectenbureau (18 medewerkers) richt zich op de projectmatige aansturing van de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van majeure ruimtelijke initiatieven en vastgoedprojecten. Het team vormt daarmee de schakel, tussen enerzijds beleid en uitvoering en anderzijds tussen de gemeentelijke organisatie en externe ontwikkelaars, vastgoedpartners en andere (markt)partijen met betrokkenheid van klankbordgroepen en inwoners. Het team wordt aangestuurd door een teammanager en bestaat uit projectleiders, projectassistenten, planeconomen en medewerkers kavelverkoop.

Op dit moment zet het projectenbureau haar schouders onder verschillende grote ruimtelijke projecten in de gemeente Land van Cuijk. Enkele voorbeelden hiervan zijn: de realisatie van uitbreidingswijk de Heeswijkse Kampen (Cuijk), de revitalisering van de Valuwe (wijk in Cuijk), een groot woningbouwplan in Boxmeer, centrumplannen in Cuijk en St. Anthonis, herontwikkeling Prinsenstal in Grave en diverse woningbouwprojecten in diverse kerkdorpen.

Voor het projectenbureau zijn wij op zoek naar ondersteuning. Gedeeltelijk in de vorm van projectassistenten en gedeeltelijk in de vorm van een junior projectleider. In de rol als projectassistent zal je projectleiders ondersteunen bij diverse projecten. De  junior projectleider geeft zelfstandig uitvoering aan meerdere ruimtelijke ontwikkelingen.


Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

1. Projectondersteuning nieuwbouw gemeentehuis 16 uur per week.

2. Projectondersteuning diverse projecten 20 uur per week

3. Projectondersteuner / junior projectleider, onderverdeling 8 uur ondersteuning en 16 uur medior projectleider.

Kandidaatomschrijving

Je beschikt over een scherp omgevingsbewustzijn, je bent flexibel en pragmatisch ingesteld en je kunt gemakkelijk schakelen in stijl en niveau. Verder ben je stressbestendig, professioneel, flexibel en heb je een proactieve houding.

Gezien de hierboven omschreven werkzaamheden zijn wij op zoek naar HBO/WO geschoolde kandidaten met minimaal 3 jaar relevante ervaring bij een overheidsinstantie in de afgelopen 5 jaar.

Wij zoeken 2 of 3 kandidaten vanuit hetzelfde detacheringsbureau.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op 8 december.

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de projectassistent/junior projectleider die deze organisatie zoekt?