thumbnail
juridisch adviseur vergunningverlening

Gemeente Land van Cuijk

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Juridisch
Sluit over 4 dagen
€95,00
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

04-08-2022

Sluitingsdatum:

18-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

30-11-2022

Uren per week:

32

De afhandeling van (complexe) bezwaar- en beroepsprocedures is een van je belangrijkste taken. Je vertegenwoordigt de gemeente in procedures voor de commissie bezwaarschriften, de rechtbank en de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Jij verdedigt de standpunten en behartigt de belangen van de gemeente.

Jij zorgt er samen met jouw collega’s binnen het cluster voor dat de zaken adequaat worden opgepakt, waarbij je niet direct insteekt op een juridisch traject maar eerst minnelijke en praktische oplossingen verkent.

Jij verzorgt de juridische advisering binnen het team van de afdeling en je bent de juridische vraagbaak en sparringpartner voor vergunningverleners. Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen en voorlichting over juridische vraagstukken. Daarbij zoek je binnen het kader van de wet- en regelgeving naar praktische oplossingen.

Kandidaatomschrijving

Je hebt een afgeronde juridische opleiding op minimaal hbo+/wo werk- en denkniveau en kennis van de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot de fysieke leefomgeving (Wabo, Wro, Awb, APV, bijzondere wetten etc).

Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie en je beschikt over kennis van het omgevingsrecht en bent direct inzetbaar. Uiteraard zijn goede contactuele en schriftelijke vaardigheden een must. Je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven en straalt daarbij vertrouwen uit. Je bent flexibel en gaat oplossings- en resultaatgericht te werk, vanuit een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling. Als adviseur zoek je organisatiebreed de samenwerking op om samen tot gewenste resultaten te komen.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op 25 augustus a.s. 

Toelichting op rooster

24 - 32 uur per week

Dienstencategorie

Andere diensten

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de juridisch adviseur vergunningverlening die deze organisatie zoekt?