thumbnail
thumbnail
Data Engineer

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
110
16 Noord-Brabant

Begindatum:

1 feb 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

15 nov 2023

Huidige situatie
Op dit moment is er 1 fte Data engineer ingevuld binnen Land van Cuijk. Daarbij zien we dat er op dit moment zo veel datavraagstukken onder behandeling zijn, dat het niet mogelijk is om naast het ontsluiten en prepareren van data voor de gevraagde analyses te werken aan het fundament van een datawarehouse.

Gewenste situatie
Voor Land van Cuijk is de ambitie om onze eigen data beschikbaar te maken in een datawarehouse, zodat nieuwe datavraagstukken efficiënter beantwoord kunnen worden.

Kandidaatomschrijving
We zoeken naar ondersteuning voor onze data engineer. De kandidaat zal zowel in de praktijk aan de slag zijn met het ontsluiten en prepareren van data voor data-analyses als met meebouwen aan de basis van de datawarehouseomgeving van Land van Cuijk. Dit laatste in nauwe samenwerking met de data engineer.

Hiervoor zijn we op zoek naar een kandidaat met bij voorkeur ervaring met gemeentelijk gegevensmanagement en iemand die bekend is met werken met FME en datawarehousing (modelleren en mappen van gegevens.

Eisen

  • Opdracht minimaal 1 dag per week fysiek op locatie uit te voeren

Gunningscriteria

  • Aantoonbare ervaring met FME (minimaal Form (voormalig Desktop), voorkeur voor Flow (voormalig Server)

  • Kennis van en aantoonbare ervaring met Datawarehousing (mapping en modellering van brongegevens)

  • Interview
    Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Data Engineer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.