thumbnail
thumbnail
Consulent inburgering/statushouders

Gemeente Land van Cuijk

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
80
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

09-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Je houdt je in deze opdracht bezig met het rechtmatig verstrekken van uitkeringen en/of minimaregelingen en je begeleidt statushouders op het gebied van integratie en inburgering (o.a. educatie). Met name ondersteuning bij het vinden van huisvesting en het afnemen van leerbaarheidstoetsen zijn daarbij belangrijke onderdelen. Je verricht onderzoek, voert gesprekken en je verstrekt informatie aan de klanten over wet- en regelgeving. Je werkt hierin nauw samen met anderen en zorgt daarbij voor een goede afstemming van taken. Je rapporteert over de uitvoering en de resultaten.

Kandidaatomschrijving

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en ruime kennis van de Participatiewet.  Je hebt ervaring met inburgering en statushouders, bij voorkeur in een soortgelijke functie bij een gemeentelijke organisatie. Bij voorkeur heb je ervaring met Suite Sociaal Domein.

Je bent klantgericht, hebt een groot inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je kunt goed samenwerken maar bent ook zelfstandig en pro-actief.

Interviewplanning

Nader te bepalen

Toelichting op rooster

2 FTE in totaal; minimaal 32 en maximaal 36 uur per week

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Consulent inburgering/statushouders die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.