thumbnail
thumbnail

Bureau voor ondersteuning op gebiedsprocessen natuurontwikkeling

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
118
24 Noord-Brabant

Begindatum:

15 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Opdrachtomschrijving
Bij de gebiedsprocessen voor natuurontwikkeling in de gemeente Land van Cuijk is ondersteuning gewenst. Het gaat om ondersteuningswerkzaamheden voor de discipline ‘Natuur, landschap en Ecologie’ binnen het team Ruimtelijke Ontwikkeling.

De werkzaamheden bestaan uit:

  1. Planbegeleiding conform door gemeente aan te leveren plan van aanpak (zie bijlage), met het onderzoeken van geschikte koop/verkoop/ruil locaties voor bos -en natuurontwikkeling en interne/externe afstemming daarover op basis van het vastgestelde beleid.

  2. Het begeleiden van  de gebiedsteamoverleggen voor natuurontwikkeling,  inclusief verslaglegging ervan.

  3. Het (laten) uitvoeren van benodigde taxaties bij het Groen Ontwikkelfonds Brabant en begeleiden van andere onderzoeken, inclusief verslaglegging.

  4. Het actueel houden van de digitale opgavenkaart die bij het plan van aanpak voor Ecologische Verbindingszones en andere natuurontwikkeling hoort.

  5. Het maken van integrale inrichtingsplannen met ramingen en leveren van overzichten voor management rapportages.

  6. Het via mandaat aanvragen van subsidies en fondsen en bijhouden van financiële inkomsten -en uitgavenstroom in bestaand format van de gemeente.

  7. Het maken van overdrachtsdocumenten voor team Groen, Natuur en Afval voor realisatie van Ecologische Verbindingszones en andere natuur. De overdrachtsdocumenten zijn voor dit team geschikt om bestekken mee te maken voor uitvoering.

Kandidaatomschrijving
De uitvraag geldt voor gemiddeld 24 uur per week en met een gedifferentieerd uurtarief per taakveld, zoals genoemd in het plan van aanpak 2024 t/m 2030 (zie bijlage). 

  • De projectleider is namens het in te huren bureau, de opdrachtnemer van realisatie van natuur, met focus op ecologische verbindingszones volgens het werkprogramma van de Natuurvisie. Van planvorming tot aan uitvoering van de nieuwe natuurontwikkeling heeft de projectleider het eigenaarschap over het project.

  • Externe expertise: Door het toevoegen van vakspecialisten aan het team met een uitstekende gebiedskennis en/of een andere expertise wordt de formatie kwalitatief versterkt om de beoogde natuurdoelen te behalen. Gedurende het gebiedsproces kan een expertise aanvullend ingezet worden op het bestaande team. Op deze manier kan ingespeeld worden op actualiteiten of aanvullende kansen.

De opdracht duurt uiterlijk tot 31-12-2030, wegens wettelijke regels zal ieder jaareinde het contract worden geëvalueerd en eventueel verlengd. Het eerste contract zal dus lopen van 15-07-2024 tot en met 31-12-2024.

Eisen

  • Aantoonbare ervaring met minimaal 2 vergelijkbare opdrachten (aan te reiken bij de inschrijving ter beoordeling)

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 15 %

Vanuit het eigen bureau kunnen leveren van de gevraagde expertise
Weging: 30 %

Kennis en ervaring van het grondgebied van de gemeente
Weging: 30 %

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Passendheid bij organisatie en team

Weging: 25 %

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bureau voor ondersteuning op gebiedsprocessen natuurontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.