thumbnail
thumbnail
Beleidsadviseur integrale veiligheid en OOV

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
105
32 Noord-Brabant

Begindatum:

1 okt 2023

Einddatum:

1 apr 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

11 sept 2023

Omschrijving van de opdracht
Voor ons team Veiligheid, Toezicht en Handhaving zoeken wij voor ziektevervanging een tijdelijke: Beleidsadviseur integrale veiligheid openbare orde, toezicht en handhaving

Taken en verantwoordelijkheden
Zijn/haar taken zullen zijn:

  1. Beleid ontwikkelen op het gebied van Veiligheid, Toezicht en Handhaving, hoofdzakelijk op het gebied van Zorg en Veiligheid. Je neemt deel aan een project op het snijvlak van de domeinen Zorg en veiligheid en bent verantwoordelijk voor de uitrol hiervan en van verscheidene deelprojecten. Ook de tijdige oplevering van diverse producten behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Deze producten vloeien voort uit de (deel-)projecten en houden onder meer verband met de te ontwikkelen en te borgen werkprocessen.

  2. Relatiemanagement binnen de toegewezen thema’s en het borgen daarvan.

  3. Advisering van bestuur, de organisatie, collega’s en externe partners op de toegewezen thema’s.

Eisen

  • Kandidaten moeten voldoen aan de hierna genoemde gunningscriteria

Gunningscriteria

  • Kandidaat beschikt over het vereiste werk/denkniveau blijkend uit het diploma van een relevante HBO of WO, bijvoorbeeld juridisch, bestuurskunde, integrale veiligheid, toezicht, handhaving

  • Kandidaat is bereid piket/bereikbaarheidsdiensten te draaien

  • Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

    In het gesprek wordt getoetst of de kandidaat past bij het team en bij de organisatiewaarden: betrouwbaar, wendbaar en innovatief

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsadviseur integrale veiligheid en OOV die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.