thumbnail
thumbnail
Beheerder/ontwerper Cultuurtechniek

Gemeente Land van Cuijk

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
90
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

09-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Binnen het team Groen, Natuur & Afval spelen tal van projecten/gemeentelijke renovatieprojecten in de openbare ruimte. Ten behoeve van deze projecten ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding/ontwerp en draag je mogelijk zorg voor de uitvoering van diverse projecten op het gebied van het openbaar groen en spelen. Daarnaast kan je adviseren en toetsen op ruimtelijke plannen op het gebied van het groen, natuur en spelen. We zijn op zoek naar een zelfstandige/ervaren beheerder/ontwerper die:

Hoofdtaken:

  • werkzaamheden verricht t.b.v. het ontwerpen van projecten
  • opstellen deelopdrachten bij raamovereenkomsten en inkoop;
  • Werken voorbereiden in autocad;

Bijkomende taken:

  • directie voert bij opdrachten. verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en initiëren van uitvoeringsplanningen op het gebied van het openbaar groen en spelen;
  • klachten en meldingen oplost vanuit de projecten;
  • ondersteunen gegevensbeheer, incl. verzamelen beheerinformatie;
  • aanspreekpunt is voor toezichthouders en gebiedstoezichthouders van de buitendienst;
  • adviseert aan andere teams en toets bij projecten;

In overleg kan het takenpakket wijzigen binnen het taakveld van “openbaar Groen” binnen het team Groen, Natuur en Afval. We zoeken een Allround beheerder/ontwerper Groen en Natuur.

Kandidaatomschrijving

Je beschikt in ieder geval over een relevante mbo-opleiding met kennis op het gebied van het openbaar groen en je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je affiniteit/gevoel voor groenvoorzieningen en openbare ruimte. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je een collega met een brede blik, die klant- en resultaatgericht is.

Interviewplanning

De gesprekken zullen in week 12 plaatsvinden.

Toelichting op rooster

8-32 uur, flexibele inzet naar behoefte en werkvoorraad.

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beheerder/ontwerper Cultuurtechniek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.