Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail
Allround informatiebeheerders

Gemeente Land van Cuijk

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Informatiemanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
68
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-03-2023

Sluitingsdatum:

28-03-2023

Begindatum:

15-04-2023

Einddatum:

15-10-2023

Omschrijving van de opdracht
Voor de gemeente Land van Cuijk zijn we binnen Team ICT & Informatiebeheer op zoek naar een allround informatiebeheerders. De werkzaamheden zullen bestaan uit het archiveren van achterstallige (van met name) analoge archiefwerkzaamheden van de voormalige gemeenten en het verwerken in ons zaaksysteem Join Zaak & Document. Het beoordelen en afvoeren van analoge dossiers van dynamisch naar het semistatisch archief behoort ook tot de taken. Daarnaast dienen een aantal blokken archief inhoudelijk en materieel te worden geschoond ten behoeve van overbrenging naar de archiefbewaarplaats.

Kandidaatomschrijving
We zoeken iemand die ruime ervaring heeft met bovenvermelde werkzaamheden en de gemeentelijke processen kent. Daarnaast kun je gemeentelijke Selectielijst(en) toepassen. Het bekend zijn met de applicatie Join Zaak & Document is een pré. Het splitsen van de werkzaamheden in afzonderlijke projecten behoort tot de mogelijkheden.

Interviewplanning
De gesprekken zullen zo snel mogelijk na sluiting van de opdracht plaatsvinden.

Toelichting op rooster
We zoeken in 2 kandidaten die 32 tot 36 uur per week aan de slag kunnen (totaal dus tussen de 64 en 72 uur per week)

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Ferdi Mac Gillavry via 06 – 4336 34 34 of per mail via ferdi.macgillavry@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Allround informatiebeheerders die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.