thumbnail
thumbnail
HR adviseur

Gemeente Enschede

Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede, Nederland

Organisatie en Personeel
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

20-01-2023

Sluitingsdatum:

27-01-2023

Begindatum:

06-02-2023

Einddatum:

06-08-2023

Uren per week:

36

HR-adviseur - 36 uur per week, Enschede
Word jij enthousiast van werken in een organisatie waar het draait om mensen? En ben jij de HR-adviseur met focus op opleiden & ontwikkelen, die van nature de rol van kritisch sparringpartner van het management vervult? Lees dan vooral verder, want dan zijn wij op zoek naar jou! 

Organisatie
DCW is een sociaal ontwikkelbedrijf en voert werkopdrachten uit van klanten in binnen- en buitenland. Wij geloven dat iedereen, op zijn eigen manier, een toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt heeft. Onze doelstelling is dan ook om passend werk te bieden aan onze medewerkers. Wij zijn de schakel tussen bedrijven en mensen die niet zelfstandig een baan kunnen vinden. Bij ons werken medewerkers betaald naar vermogen. DCW is onderdeel van gemeente Enschede en biedt werk aan ongeveer 400 interne medewerkers en 500 medewerkers die gedetacheerd zijn. DCW is een bedrijf als elk ander. Professioneel, vakkundig en gedreven om het beste resultaat te behalen. Het verschil is dat we nét wat meer aandacht aan het menselijke aspect van ondernemen geven. Wij denken daarbij liever in mogelijkheden dan in beperkingen. We werken vanuit twee locaties in Enschede, op beide locaties worden verschillende productiewerkzaamheden uitgevoerd in verschillende units. Hierbij valt te denken aan textielwerkzaamheden, assemblage en montage, verpakkingswerkzaamheden en kwekerij/groen-werkzaamheden.

Om nog een beter beeld te krijgen van DCW nodigen wij je graag uit om het volgende filmpje te bekijken:  https://youtu.be/uLGLst0zw24

Wat ga je doen?
Je werkt samen in een team van HR-adviseurs en adviseert en ondersteunt leidinggevenden van de in- en externe bedrijfsonderdelen waar medewerkers uit de SW- en Nieuw Beschut-doelgroep werkzaam zijn. Je adviseert leidinggevenden vanuit de beleidskaders op het gebied van HR en vervult een brugfunctie tussen leidinggevenden en medewerkers.

Kandidaatsomschrijving

 • ben je het aanspreekpunt voor de leidinggevenden op het gebied van HR;

 • ondersteun en adviseer je bij complexe vragen rondom de rechtspositie en cao;

 • adviseer je leidinggevenden bij complexe conflicten/ problemen rond personen die werkzaam zijn op basis van de cao SW of de cao ‘Aan de Slag’ (Nieuw Beschut);

 • ben je sparringpartner voor leidinggevenden en het MT op gebied van ontwikkeling, opleidingen, functioneren, ontslag, ziekteverzuim etc.;

 • participeer je in projecten op je eigen vakgebied;

 • ben je vraagbaak op gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht en sociale wetgeving;

 • toets je de effecten van het vastgestelde P&O beleid, signaleer je knelpunten en doe je verbetervoorstellen.

Wie ben je?
De juiste persoonlijkheid, dat is waar we op gaan selecteren. We zoeken een ervaren HR-adviseur die proactief is, oplossingsgericht, gevraagd en ongevraagd adviseert en sparringpartner voor het management is. Je voelt je prettig in een dynamische rol en denkt mee in de ontwikkelvraagstukken van onze organisatie. Als businesspartner ben je in staat om goed te analyseren en ben je sterk in plannen en organiseren. Je communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk sterk. Je schakelt makkelijk op alle niveaus. Bovendien kun je zowel goed zelfstandig als samen met anderen werken, durf je het initiatief te nemen en ben je besluitvaardig. Verder heb je:

 • een afgeronde HBO opleiding, richting HRM;

 • aantoonbare werkervaring als HR-adviseur en je voelt je thuis in een SW-werkomgeving;

 • stevige adviesvaardigheden;

 • aantoonbare ervaring en/of affiniteit met opleiden & ontwikkelen;

 • humor en ben je een teamplayer.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de HR adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.