thumbnail
thumbnail

Vergunningverlener (Bouw A)

Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
85
36 Groningen

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

30 apr 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

30 mrt 2024

Opdrachtomschrijving

Over de gemeente Eemsdelta
Als gemeente Eemsdelta zijn wij een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met onze vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dicht bij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!

Opdrachtomschrijving
Als vergunningverlener beoordeel je aanvragen voor meervoudige en complexe omgevingsvergunningen (en conceptverzoeken en informatieverzoeken) op basis van casemanagement. Deze aanvragen toets je aan de Omgevingswet, het Omgevingsplan, het Besluit bouwwerken leefomgeving en overige relevante wet- en regelgeving. Indien nodig win je advies in bij o.a. de Omgevingsdienst of Veiligheidsregio. Is het niet mogelijk een vergunning af te geven, dan leg je dit helder uit en denk je met de aanvrager mee over de mogelijkheden die er binnen de kaders van de wet- en regelgeving zijn ('ja, mits' in plaats van 'nee, tenzij').

Samen met je collega's bespreek je de praktijksituaties en kom je tot de juiste oplossing. Zo draagt iedereen bij aan de doorontwikkeling van het (uitvoering)beleid. In deze functie sta je midden in de samenleving en ben je direct betrokken bij de versterkingsoperatie als gevolg van de aardbevingsproblematiek. Je takenpakket is erg gevarieerd en uitdagend, elke aanvraag is anders en kent zijn eigen dynamiek.

Jij bent goed in de communicatie met de verschillende betrokken partijen, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent je steeds bewust van je eigen positie en rol en met je overtuigingskracht kan jij helder aan alle partijen uitleggen waarom jij bepaalde beslissingen neemt.

Wij zoeken iemand die voor deze opdracht tijdelijk onderdeel wordt van ons team, waarbij minimaal 50% aanwezigheid op kantoor de voorkeur heeft.

Kandidaatomschrijving

  • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur: Bouwkunde)

  • Bij voorkeur aangevuld met ABW I en II

  • Aantoonbare ervaring als vergunningverlener Wabo/Omgevingswet

  • Kennis van de technische en juridische wet- en regelgeving m.b.t. de omgeving en bouwregelgeving in het bijzonder

  • Je bent communicatief vaardig, proactief, ondernemend en een teamspeler

Interviewplanning

De gesprekken staan gepland in week 17 (maandag 22 t/m vrijdag 26 april 2024)

Toelichting op rooster

De opdracht wordt uitgezet voor gemiddeld 36 uur per week

Dienstencategorie

Bouwkundige diensten, technische diensten, diensten van stedenbouw en landschapsarchitectuur, e.d.

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Bijlagen

Download bijlage

Algemene Inkoopvoorwaarden Gemeente Eemsdelta.pdf

Download bijlage

Algemene Inkoopvoorwaarden leveringen en diensten Samenwerkende Gemeenten 06012015.pdf

Eisen

Afgeronde HBO opleiding

Aantoonbaar relevante en afgeronde HBO opleiding

Opleiding

Afgeronde ABW I en/of ABW II

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 15 %

Motivatiebrief

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

U geeft in uw motivatiebrief aan waarom u geschikt bent voor deze opdracht. U geeft concreet aan welke ervaring u heeft als vergunningverlener

Weging: 25 %

Softwarekennis

Kennis en ervaring met RX mission

Weging: 20 %

Competenties

De kandidaat dient te beschikken over uitstekende communicatievaardigheden, kan snel schakelen, kan goed samenwerken, overziet de grote lijnen, is flexibel en toont initiatief

Weging: 15 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

De kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek worden tijdens dit gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven bij de opdrachtomschrijving/kandidaat omschrijving. Daarnaast wordt er beoordeeld of de kandidaat past binnen de organisatie en/of er een klik is met de kandidaat

Weging: 25 %

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Vergunningverlener (Bouw A) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.