Organisaties / Gemeente Eemsdelta
Gemeente Eemsdelta
Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland
Groningen
Gemeente Eemsdelta: dé plek voor uitdagende opdrachten in het noorden van Nederland. Gevestigd in de provincie Groningen, biedt deze middelgrote gemeente volop kansen. Ontdek de diversiteit en betrokkenheid in een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid en leefbaarheid.

Over Gemeente Eemsdelta

Als gemeente Eemsdelta zijn wij een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met onze vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller. Maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dicht bij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta is dichtbij!

Wil jij werken bij een organisatie:

  • waar we goede initiatieven van inwoners aanmoedigen en zo mogelijk ook uitvoeren?

  • waar je met je collega's aan innovatieve en duurzame oplossingen werkt?

  • die ook online dichtbij is voor inwoners, ondernemers en betrokken partijen?

Solliciteer dan bij de gemeente Eemsdelta!