thumbnail
Toezichthouder Projecten Openbare Ruimte

Gemeente Eemsdelta

Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
60
36 Groningen

Publicatiedatum:

17-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

30-06-2023

Over de gemeente Eemsdelta
Als gemeente Eemsdelta zijn wij een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met onze vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dichtbij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!


Opdrachtomschrijving
Het team Beleid, Realisatie en Beheer Openbare Ruimte groeit steeds meer naar een opbouw met vakgroepen waarbinnen een keten van beleidsadviseur, assetmanager, assetbeheerders, werkvoorbereiders en toezichthouders gezamenlijk verantwoordelijkheid draagt voor de ontwikkeling, realisatie en het beheer van de assets binnen die vakgroep.

De assets zijn ondergebracht in 1 van de 3 vakgroepen: Groen, Afval/Grondstoffen – Water – Wegen. Samen met de assetmanager, assetbeheerder en werkvoorbereiders ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de realisatie van werken en het beheer van de assets. Als toezichthouder wordt je integraal ingezet en werk je nauw samen met de projectleiders van openbare ruimte projecten. Gezien het feit onze gemeente volop bezig is met versterkingsprojecten in het kader van de aardbevingen (gaswinning), hebben wij ook een extra grote, maar ook zeer interessante opgave in de openbare ruimte.

Kandidaatomschrijving

 • Binnen Eemsdelta lopen veel civieltechnische projecten. Als toezichthouder ben je de ogen en oren buiten. Je bent ‘de spil’ tussen onze inwoners, het assetmanagement en de aannemers;
 • Je zorgt voor de organisatie en planning van de uitvoering van civieltechnische projecten in de openbare ruimte, inclusief de afstemming en communicatie met de omgeving;
 • Je houdt integraal toezicht op de uitvoering van werken in de openbare ruimte, zowel op kwaliteit, tijd, omgeving;
 • Je richt je op samenwerking, maar blijft positief-kritisch en doortastend;
 • Je houdt de nakoming van gemaakte afspraken in de gaten en gaat in overleg om draagvlak te creëren en bij te sturen.


Competenties:

 • Initiatief;
 • Zelfstandigheid;
 • Planmatig en analytisch;
 • Daadkracht en overtuigingskracht;
 • Communicatief vaardig;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Teamplayer.

Interviewplanning

De gesprekken staan gepland voor maandag 27 juni 2022

Toelichting op rooster

De opdracht wordt uitgezet voor gemiddeld 32 - 36 uur per week.

Dienstencategorie

Bouwkundige diensten, technische diensten, diensten van stedenbouw en landschapsarchitectuur, e.d.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder Projecten Openbare Ruimte die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.