thumbnail
thumbnail

Toezichthouder Opwierde Zuid

Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
80
72 Groningen

Begindatum:

1 apr 2023

Einddatum:

15 dec 2024

Uren per week:

72

Publicatiedatum:

14 mrt 2023

Organisatie
Als gemeente Eemsdelta zijn wij een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met onze vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dicht bij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!

Omschrijving van de opdracht
Opwierde is een wijk waarbij in het kader van de versterkingsopgaves sloop-nieuwbouw plaatsvindt (waarbij het NCG opdrachtgever is voor deze opgave). De afdeling Programma Aardbevingen de Baas van de gemeente Eemsdelta heeft de regisserende rol richting verschillende stakeholders. Binnen het plangebied vindt na de versterkingswerkzaamheden/ sloop-nieuwbouw de herinrichtingswerkzaamheden van de openbare ruimte plaats. (Er zijn al 2 fases afgerond in het plan Opwierde Zuid, fase 3 is momenteel in uitvoering en fase 4 wordt binnenkort aanbesteed).

De toezichthouder dient toezicht te houden op de civieltechnische werkzaamheden in de wijk Opwierde te Appingedam. Naast deze werkzaamheden houdt hij toezicht op de verkeersafwikkelingen en BLVC-plannen van de bouwbedrijven die in dit plangebied werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast is de toezichthouder ook het aanspreekpunt bij afhandelen van meer algemene klachten en meldingen in de wijk.

Kandidaatomschrijving

  • Je hebt minimaal een opleiding op MBO niveau in een technische richting en ervaring (minimaal 3 jaar) met toezicht houden in de openbare ruimte.

  • Je hebt aanpassingsvermogen en blijft doelmatig handelen door je aan te passen aan een veranderende omgeving, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen.

  • Je treedt doortastend op en bent flexibel. Als zich problemen voordoen, zorg je ervoor dat deze adequaat aangevlogen worden.

  • Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig.

  • Je werkt vanuit een oplossingsgerichte houding en bekijkt zaken met een creatieve, open blik. Met een focus op verbinding kijk je naar je omgeving en je kunt omgaan met verschillende, tegenstrijdige belangen.

  • Bij voorkeur heb je gemeentelijke werkervaring en bestuurlijk politieke sensitiviteit

Eisen

  • Afgeronde MBO opleiding

  • Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie

Gunningscriteria

  • Op CV en/of motivatiebrief blijkende aantoonbare ervaring met civieltechnische vraagstukken.

  • Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie.

Interviewplanning
De gesprekken staan gepland op donderdag 23 maart 2023 tussen 12:00 - 16:00 uur

Toelichting op rooster
Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar maximaal twee personen met een maximale inzet van 72 uur per week.

Dienstencategorie
Bouwkundige diensten, technische diensten, diensten van stedenbouw en landschapsarchitectuur, e.d.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Toezichthouder Opwierde Zuid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.