thumbnail
Programmamanager perspectieflocaties

Gemeente Eemsdelta

Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit vandaag
130
36 Groningen

Publicatiedatum:

23-06-2022

Sluitingsdatum:

04-07-2022

Begindatum:

04-07-2022

Einddatum:

03-07-2023

Over de gemeente Eemsdelta
Als gemeente Eemsdelta zijn wij een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met onze vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dichtbij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!


Opdrachtomschrijving
Het programma Perspectieflocaties betreft de realisatie van circa 1.000 woningen verspreid over de plaats Delfzijl. Het programma Perspectieflocaties komt voort uit de sloop- en nieuwbouwopgave die voortkomt uit het aardbevingsdossier. Middels dit programma wordt verspreid over Delfzijl, in een veertigtal deelprojecten, invulling gegeven aan de ontwikkeling en realisatie van deze 1.000 woningen.

 • Betrekt in- en externe partijen op actieve en open wijze bij het programma;
 • Levert stukken aan voor en is gesprekspartner bij bestuurlijke besluitvorming;
 • Intern verbinding maken met andere beleidsvelden (volkshuisvesting, wonen, zorg, energie, volkshuisvesting, toerisme, cultuur en ruimtelijke ordening).
 • Kandidaatomschrijving

  Wat vragen wij

  • Technische WO werk- en denkniveau (Bouwkunde);
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het versterkingsdossier;
  • Minimaal 3 jaar ervaring bij een gemeente;
  • Vakgerichte kennis en ruime ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van grootschalige multidisciplinaire projecten binnen een stedelijke context. Hierbij oog hebbend voor draagvlak, stedenbouw, openbare ruimte, vastgoed en leefbaarheid;
  • Je beschikt over managementvaardigheden en hebt aantoonbare ervaring met bedrijfsvoering en organisatie van projecten;
  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante ervaring als projectleider; ervaring in het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten (in een bestuurlijke omgeving);
  • Je onderscheid jezelf door je gevoel voor bestuurlijke sensitiviteit en je analytische, resultaat- en oplossingsgerichte en op samenwerking gerichte houding;
  • Je beschikt over een breed en inzetbaar netwerk.

  Interviewplanning

  De gesprekken staan gepland op maandag 4 juli (tussen 12:00 - 15:00 uur)

  Toelichting op rooster

  De opdracht wordt uitgezet voor gemiddeld 32 – 36 uur per week

  Dienstencategorie

  Bouwkundige diensten, technische diensten, diensten van stedenbouw en landschapsarchitectuur, e.d.

  Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Programmamanager perspectieflocaties die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.