thumbnail
thumbnail
Landschapsarchitecten

Gemeente Eemsdelta

Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
110
12 Groningen

Publicatiedatum:

17-01-2023

Sluitingsdatum:

27-01-2023

Begindatum:

30-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Organisatie
Per 1 januari 2021 vormen de huidige gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum één gemeente: Eemsdelta. Een nieuwe naam, een nieuwe situatie, maar met vertrouwde kwaliteiten en waarden. Het wordt een aantrekkelijke gemeente voor bewoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. Met authentieke elementen als de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met Middeleeuwse kerkjes. Maar ook met de economische dynamiek van havens en innovatieve bedrijvigheid die volop bijdragen aan de transities waarin onze maatschappij zich bevindt. Een gemeente waar de volksaard van nuchterheid, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken doorklinkt vanuit de buurten en bedrijven tot in het gemeentehuis.

Je komt te werken in een cultuur van ‘liever doen dan praten’. En in een organisatie waar we goede initiatieven uit de samenleving aanmoedigen en faciliteren. Je werkt samen met bevlogen collega’s aan innovatieve en duurzame oplossingen en geeft met hen de nieuwe gemeente vorm. Dat vergt flink wat inspanningen van bestaande en nieuwe collega’s, maar levert ook veel boeiende uitdagingen op. Tot slot maak je deel uit van een gemeente die goed toegankelijk is voor iedereen die ons nodig heeft: Eemsdelta is dichtbij.

Opdrachtomschrijving

  • ontwerpen en uitwerken van ontwerpen voor de infrastructuur, landschappen, openbare buitenruimte en parken in de dorpen, woonbuurten, centrumgebieden, school- en zorglocaties van schetsontwerp naar definitief en technisch ontwerp

  • deelnemen aan en samenwerken in meerdaagse en interactieve ontwerpworkshops met de gemeente, bewoners, woningcorporaties, marktpartijen, en met maatschappelijke en culturele instellingen

  • opstellen en uitwerken van ruimtelijke verbeeldingen, visie en inspiratie kaarten op uiteenlopende schaalniveaus

  • opstellen en uitwerken van visiedocumenten, stedenbouwkundige randvoorwaarden, kavelpaspoorten en beeldkwaliteitsplannen onder de regie van de projectteams

Kandidaatomschrijving

Profiel:
Je bent een zeer ervaren landschapsarchitect en als zodanig ingeschreven in het Architectenregister, met aantoonbare affiniteit en ruime ervaring met interactieve plan- en ontwerpprocessen, en met versterkings- en herstructureringsopgaven in centra, dorpen, woonwijken, en woonbuurten in Noord en Oost Nederland.

Je hebt aantoonbare affiniteit met strategische gebiedsontwikkeling, centrumgebieden, energietransitie, wateropgaven, recreatie en biodiversiteit in landschappen, dorpen en steden in Noord en Oost Nederland. Je brengt relevante ervaringen en vernieuwende inzichten mee naar Eemsdelta. Je maakt deel uit van de multidisciplinaire projectteams voor de perspectieflocaties en werkt nauw samen met de senior stedenbouwkundige en andere ontwerpers en deskundigen. Je werkt onder regie van de gemeentelijke programmamanagers.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding, richting Landschapsarchitectuur.

  • Je bent ingeschreven in het Architectenregister als Landschapsarchitect.

  • Je hebt tenminste 10 jaar relevante werkervaring, aantoonbaar met een portfolio en referenties.

  • Je bent in staat om op korte termijn resultaten op te leveren in de vorm van handschetsen en met digitale schets- en tekenprogramma’s.

Interviewplanning
De gesprekken staan gepland op vrijdag 27 januari 2023 (tussen 12:00 – 16:00 uur)

Toelichting op rooster
De opdracht wordt uitgezet voor gemiddeld 0 – 6 uur per week per persoon. In totaal willen we 6 – 12 uur vervuld hebben met 2 Stedenbouwkundigen.

Dienstencategorie
Bouwkundige diensten, technische diensten, diensten van stedenbouw en landschapsarchitectuur, e.d.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Landschapsarchitecten die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.