thumbnail
thumbnail

Interim-manager (opvang Oekraïense vluchtelingen)

Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
110
32 Groningen

Begindatum:

9 okt 2023

Einddatum:

31 mrt 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

18 sept 2023

Over de gemeente Eemsdelta
Binnen de gemeente Eemsdelta vangen wij vluchtelingen uit Oekraïne op. Deze vluchtelingen worden opgevangen op twee noodopvanglocaties. Eén locatie is gevestigd in Bierum (voormalig verzorgingshuis Luingaborg), de andere locatie is gevestigd in Wagenborgen (Menterne). In Bierum worden ongeveer 100 vluchtelingen opgevangen en in Wagenborgen 50 vluchtelingen. Ook zijn er vluchtelingen uit Oekraïne binnen de gemeente in de particuliere opvang ondergebracht bij inwoners. Dit zijn er ongeveer 70.

Het team opvang Oekraïense vluchtelingen bestaat ongeveer uit 15 medewerkers, waaronder onder andere programmacoördinatoren, woonbegeleiders, tolk, huismeester, beveiligers en een aantal vrijwilligers.

Opdrachtomschrijving
Voor het team opvang Oekraïense vluchtelingen zijn wij op zoek naar een interim-locatiemanager die met het team wil werken aan de toekomst. Taken die hierbij horen zijn onder andere zorg dragen voor een veilig werkklimaat en daar samen met het team aan werken, een goede structuur binnen het team neerzetten, de communicatie en samenwerking binnen het team in goede banen leiden, teamontwikkeling, waar nodig (werk)processen verbeteren en onderzoeken wat het team nodig heeft om hun rol nog beter te kunnen vervullen en welke ondersteuning daarbij nodig is.

Daarnaast geef je leiding aan het team en verricht je samen met de programma coördinator/ vervangend locatiemanager de volgende werkzaamheden:

 • Zorgen voor een veilige en prettige sfeer op de locaties, zodat er een basis is voor het hervinden van een zo normaal mogelijk dagelijks leven.

 • Eindverantwoordelijk voor de organisatie op de twee gemeentelijke opvanglocaties en voor het ambulante team Particuliere Opvang Oekraïne;

 • Verantwoordelijk voor contact en onderhoud met instanties als de gemeente, politie, brandweer, Veiligheidsregio Groningen, Dorpsbelangen Bierum en Wagenborgen, Werkbedrijf Eemsdelta, toeleveranciers, beveiliging, bouwbedrijven en verhuurder locaties;

 • Aanspreekpunt voor de omgeving (onder andere omwonenden, inwoners en bedrijven);

 • Verantwoordelijk voor begroting en budgetten.

Kandidaatomschrijving
Wij zoeken een enthousiaste interim-locatiemanager team opvang Oekraïense vluchtelingen die:

 • Een HBO werk- en denkniveau heeft

 • Een ruime ervaring heeft in het geven van leiding aan een team en ervaring heeft met soortgelijke interim opdrachten

 • Goed kan luisteren en niet alleen hoort wat er gezegd wordt, maar ook begrijpt wat er wordt bedoeld

 • Op samenwerken en samenwerking gericht is en ervaring heeft in partijen bij elkaar te brengen

 • Gericht is op ontwikkeling en ontplooiing en in staat is om mensen daarin te stimuleren

Eisen

 • Aantoonbaar relevante en afgeronde HBO opleiding

 • Op CV aantoonbare ruime ervaring met soortgelijke interim opdrachten, waarbij met opdrachten een team wordt gewerkt aan de ontwikkeling van het team.

Gunningscriteria

 • Kandidaat beschikt over recente en relevante werkervaring om met een team te werken aan de ontwikkeling van het team, een goede structuur neer te zetten, de communicatie en samenwerking binnen het team in goede banen te leiden en waar nodig de (werk)processen binnen het team te verbeteren

 • Kandidaat is gericht op persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing en is daarnaast ook in staat om anderen (teamgenoten) daarin te stimuleren

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Interim-manager (opvang Oekraïense vluchtelingen) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.