thumbnail
thumbnail
Projectleider openbare ruimte, Civiele techniek

Gemeente Ede

Bergstraat 4, 6711 DD Ede, Nederland

Civiele Techniek
Sluit over 3 dagen
€ 110,00
24 tot 40 uur Gelderland

Publicatiedatum:

21-11-2022

Sluitingsdatum:

04-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

24 tot 40 uur

Omschrijving van de opdracht

Als projectleider openbare ruimte, civiele techniek ben je verantwoordelijk voor integrale projecten, die door het ingenieursbureau Ede worden uitgevoerd. In deze projecten komen verschillende disciplines bij elkaar: vervangen van riolering, verharding, groen, openbare verlichting etcetera. Je werkt daarvoor samen met projectteams, variërend in grootte en complexiteit, aan civiel technische projecten met een grote variatie in alles wat je kunt bedenken betreft openbare ruimte. Ook werk je regelmatig samen met externe bureaus.

Takenomschrijving

  • Je stuurt de projectmedewerkers functioneel aan en je bent verantwoordelijk voor het functioneren van zowel het projectteam als de projectmedewerkers als individu. Daarin heb je een duidelijke focus op het ‘tot hun recht laten komen’ van de kwaliteiten van de projectmedewerkers en help je hen om het beste uit zichzelf te halen. Daarover leg je verantwoording af aan zowel de opdrachtgever als het lijnmanagement.

  • Je ontzorgt je opdrachtgevers door tijdig de juiste informatie te leveren.

  • Als projectleider ben je zowel regisseur als adviseur van je projecten en ben je gericht op een goede samenwerking van de gehele keten. 

  • Als projectleider openbare ruimte civiele techniek ben je integraal verantwoordelijk voor de integrale projecten.

  • Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van zowel het projectteam als de projectmedewerkers als individu.

  • Je bent verantwoordelijk aan de opdrachtgever tijdig de juiste informatie te leveren.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider openbare ruimte, Civiele techniek die deze organisatie zoekt?