thumbnail
Databeheerder wegen

Gemeente Ede

Bergstraat 4, 6711 DD Ede, Nederland

ICT
Sluit over 4 dagen
€ 85,00
24 uur bij ondersteuning en 36 bij afwezigheid zwangerschap/bevallingsverlof Gelderland

Publicatiedatum:

11-05-2022

Sluitingsdatum:

24-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

30-11-2022

Uren per week:

24 uur bij ondersteuning en 36 bij afwezigheid zwangerschap/bevallingsverlof

Opdracht is ter ondersteuning en vervanging van zwangerschaps- en bevallingsverlof.

Als databeheerder ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van het beheerinformatiesysteem Geovisia.  Je werkzaamheden bestaan uit het toetsen van projecten bij oplevering op (juistheid van) de revisietekeningen op het gebied van verharding en wegmeubilair & markering. Deze revisies worden door jou verwerkt in Geovisia. 

Ook zorg je voor de aanlevering van basisinformatie ten behoeve van de vakgroep wegen, denk daarbij aan het aanleveren van data voor de meerjarenplanning en ben je de contactpersoon voor de jaarlijkse weginspectie.

zie opdrachtomschrijving

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Databeheerder wegen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.